Boek nu een huishoudelijke hulp in Aalsmeer


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Aalsmeer bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Aalsmeer

Jij zit er toch ook niet op te wachten om in het weekend of na een lange werkdag het huis te moeten schoonmaken? Kom daarom gemakkelijk en snel in contact met een huishoudelijke hulp via het online platform van Hlprs. Verlies je kostbare tijd niet aan het huishouden, maar besteed deze aan andere leuke dingen!
Via het platform van Hlprs kun je razendsnel in contact te komen met een schoonmaakster in Aalsmeer. Alle huishoudelijke hulpen zijn gescreend, jij hoeft alleen maar de keuze te maken wie het beste bij je past! Via het platform zie je in één duidelijk overzicht welke helpers er bij jou in de buurt actief zijn. Je kunt de keuze maken op basis van eerder ontvangen beoordelingen van andere klanten of badges die de helper heeft verdiend. Zodra de helper langs is geweest, heb je zelf ook de mogelijkheid om de helper te beoordelen via het platform.

Wat doen de helpers?

De schoonmaaksters via Hlprs voeren verschillende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan standaard huishoudelijke klusjes als dweilen en afstoffen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals bedden opmaken en strijken. Jij bepaalt zelf wat er gedaan moet worden in huis.
Afstoffen
Stofzuigen
Dweilen
Ramen wassen
Wil je van te voren alle taken al een keer bespreken met de helper? Dat kan! Zodra je een geschikte helper gekozen hebt, kun je gemakkelijk contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Via de chatfunctie kun je dan ook gelijk al kennismaken. Je weet ook zeker dat de schoonmaakster langskomt op een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Jij kiest deze namelijk ook helemaal zelf!

Meer dan alleen een helper

Via Hlprs kom je niet alleen in contact met een geschikte poetshulp, maar bieden we ook 100% tevredenheidsgarantie aan met de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de schoonmaakster. En dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Naast deze garantie, hoef je je bij Hlprs ook niet druk te maken om de administratie. Hlprs neemt dit voor jou uit handen! Wij regelen bijvoorbeeld de facturatie, het enige wat jij hoeft te doen is na afloop het betreffende bedrag over te maken via iDEAL of via een automatische incasso. De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dus de door jouw gekozen helper werkt volledig ‘wit’. Fijn om te weten!
Heb je nog vragen over het boekingsproces of andere zaken? Kijk dan eens in ons Help Center. Daar vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Wil jij na een drukke dag ook thuiskomen in een heerlijk schoon én fris huis? Bespaar je kostbare tijd voor leuke dingen en boek vandaag nog een huishoudelijke hulp in Aalsmeer!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Aalsmeer.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...