Huishoudelijke hulp Alblasserdam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Alblasserdam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Alblasserdam

Op zoek naar een huishoudelijke hulp, omdat je zelf zo’n hekel hebt aan schoonmaken of er simpelweg geen tijd voor hebt? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Boek snel en gemakkelijk een werkster via ons online platform en binnen no-time staat er een gescreende huishoudelijke hulp bij je op de stoep!

Wat nemen de helpers uit handen?

Er is bijna niks wat de huishoudelijke hulpen niet kunnen! Naast de standaard werkzaamheden, doen ze ook graag iets extra’s. Een tal van veelvoorkomende werkzaamheden:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Wij geven ze wel een advies op basis van eerdere werkervaring en hun leeftijd.

Hoe werkt Hlprs?

Bij Hlprs kies je zelf de schoonmaakster. Dat komt omdat jij het beste weet wie er bij jouw wensen aansluit. Selecteer eerst de dag en tijdstip waarop je hulp zou willen ontvangen, daarna zie je in één overzicht alle huishoudelijke hulpen in omgeving Alblasserdam. Vind je het moeilijk om zelf een hulp te kiezen? Bekijk dan de beoordelingen die ze hebben ontvangen van andere klanten. Daarnaast kun je ook de badges inzien die ze hebben verdiend, een badge kunnen de helpers verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Dat maakt het gemakkelijker voor je om te kiezen!
Na je boeking kun je direct contact opnemen met de helper naar keuze. Dit kan via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast de werkzaamheden doornemen. Leer elkaar al een beetje kennen!

De Hlprs Happiness Garantie

Wil jij ook verzekerd zijn van 100% tevredenheid? Kies dan voor de Hlprs Happiness Garantie! Met deze garantie vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, maar ook wordt jouw huishoudelijke hulp uitbetaald bij ziekte. Zo weet je dat het goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp!
Alle schoonmaaksters via Hlprs werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig wit dus. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken om de administratie en facturatie, dit wordt voor je uit handen genomen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling achteraf via iDEAL of automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Alblasserdam!

Ben je ook enthousiast geworden? Boek dan snel een huishoudelijke hulp via Hlprs!
Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Bekijk het Help Center, daar vind je antwoord op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Alblasserdam!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...