Huishoudelijke hulp Alkmaar


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Alkmaar bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Alkmaar

Kom je niet aan het huishouden toe en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Of zit je er na een drukke werkweek gewoon niet meer op te wachten? Dan ben je bij Hlprs aan het juist adres. Via ons kom je binnen no-time aan een gescreende huishoudelijke hulp.
Bij Hlprs bepaal je helemaal zelf welke schoonmaakster er bij jou aan de slag gaat. De regie ligt volledig in jouw handen, wel zo fijn als je iemand in je eigen huis binnen laat. Op het platform selecteer je eerst een dag en tijdstip, zo weet je zeker dat de werkster op een voor jou goed gelegen moment komt. Hierna zie je in één overzicht alle actieve helpers in de omgeving van Alkmaar. Om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je graag een handje. Zo maken we gebruik van badges die jij kunt inzien. Een helper kan een badge verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Daarnaast lees je beoordelingen over de werkster, geschreven door andere klanten. Zo weet je precies wat je van de helper kunt verwachten.

Schoonmaakklusjes van de werkster

De helpers staan je bij met allerlei klusjes in jouw huishouden. Zo helpen ze je graag met de standaard schoonmaakkarweitjes als stoffen, stofzuigen en dweilen. Hiernaast kun je ze ook altijd vragen of ze willen helpen bij bijzondere taken zoals het opmaken van bedden, wassen van ramen of het strijken van beddengoed. Nadat je een geschikte helper hebt geboekt kun je makkelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Ideaal om alvast een keer door te spreken wat de schoonmaakster allemaal onder handen moet nemen. Tegelijkertijd kunnen jullie al een beetje kennismaken met elkaar. Vaak voorkomende klusjes van de huishoudelijke hulpen in Alkmaar:
Afstoffen van meubels
Dweilen van vloeren
Wassen van ramen
Stofzuigen van kamers

De Hlprs Happiness Garantie

Wil je er zeker van zijn dat alles goed is geregeld? Voor jou én voor de helper? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie! Deze garantie is optioneel, maar iets wat wij zeker aanraden. We verzekeren je hierbij namelijk van een 100% tevredenheidsgarantie. Dit werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan ze bij jou volledig legaal aan de slag. Geen zorgen, de administratie wordt voor je uit handen genomen. Zo regelt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij doet is achteraf betalen. Dit gaat eenvoudig door het bedrag over te boeken via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces of kunnen we je ergens anders mee helpen? Bekijk het Help Center eens voor antwoorden op veelgestelde vragen
Neem extra hulp in het huishouden! Boek een huishoudelijke hulp in Alkmaar!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Alkmaar!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...