Huishoudelijke hulp Alphen aan den Rijn


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Alphen aan den Rijn

Wij begrijpen dat jij na een lange dag of drukke werkweek niet meer zit te wachten op het huishouden. Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn. Zo bespaar jij je kostbare vrije tijd en kun je deze besteden aan andere -leuke- dingen!
Vooraf selecteer je een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de helper op een voor jou goed gelegen moment komt schoonmaken. In een duidelijk overzicht zie je hierna alle actieve schoonmaaksters bij jou in de omgeving. De keuze voor een helper maar je helemaal zelf. Jij weet natuurlijk het beste aan welke eisen een goede werkster voor jou moet voldoen! Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je een handje. Zo zie je op het platform per helper over welke badges hij of zij beschikt. Deze zijn te verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Daarnaast lees je beoordelingen van andere klanten over de helper. Krijg zo een goed beeld wat je van de schoonmaakster kunt verwachten.

Taken van de werkster

De huishoudelijke hulpen uit Alphen aan den Rijn helpen je met allerlei klusjes in het huishouden. Naast standaard taken, zoals stoffen en dweilen, kun je ook altijd vragen of ze willen helpen met andere zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen van ramen, strijken van wasgoed en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Ramen wassen
Na het boeken van de werkster kun je gelijk contact opnemen met hem of haar. Gebruik hiervoor de chatfunctie op het platform. Spreek samen al een keer door wat er allemaal gepoetst moet worden. Zijn er bijvoorbeeld zaken waar de schoonmaakster extra rekening mee moet houden? Natuurlijk is het ook gelijk een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen.

100% tevredenheid

100% tevredenheid, dat garanderen we al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de werkster! Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De geboekte werkster gaat bij jou volledig legaal aan de slag. Hij of zij is werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met bergen aan administratie. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoef te denken is de betaling achteraf. Betalen kan via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces of kunnen we je ergens anders mee helpen? Bekijk het Help Center eens voor antwoorden op veelgestelde vragen!
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Alphen aan den Rijn!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...