Huishoudelijke hulp Amersfoort


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Amersfoort bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Amersfoort

Je vrije tijd is kostbaar, bij Hlprs begrijpen we dat. Wij snappen dat je na een lange dag of een drukke werkweek niet meer zit te wachten op het doen van het huishouden. Samen zorgen we ervoor dat jij je vrije tijd weer kan besteden aan andere -leuke- dingen! Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de regio Amersfoort.
Via ons platform kies je zelf een helper die bij jou aan de slag gaat. Dit doe je eenvoudig door eerst een dag en tijdstip te kiezen. Zo weet je zeker dat de werkster op een voor jou gelegen moment langs komt. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve helpers bij jou in de buurt waar je uit kunt kiezen. Uiteraard proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo zie jij bij iedere helper of hij of zij beschikt over badges. Deze badges zijn te verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Daarnaast lees je ook beoordelingen van andere klanten. Zo weet je precies wat je van de schoonmaakster kunt verwachten.

Taken van de helper

De helpers poetsen erop los! Ze helpen je graag met allerlei klusjes in het huishouden. Denk naast stoffen en dweilen ook aan andere zaken, bijvoorbeeld het opmaken van bedden, wassen van ramen en strijken van wasgoed. Heb je een passende schoonmaakster gevonden? Na de boeking kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Spreek met de werkster de klusjes al een keer door, geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar extra aandacht aan besteed moet worden. Ook is dit het ideale moment om elkaar al een beetje te leren kennen. Veel voorkomende taken van de helpers:
Stoffen
Dweilen
Stofzuigen
Ramen wassen

100% tevredenheidsgarantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we 100% garantie! Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan! Hiermee ben je namelijk verzekerd dat alles goed geregeld is, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Wel zo fijn!
Wist je al dat de schoonmaakster uit Amersfoort bij jou volledig in het wit aan het werk gaat? Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Maak je geen zorgen om bergen administratie, Hlprs neemt dit voor je uit handen. Het enige waar jij verantwoordelijk voor bent is de betaling. Boek het bedrag achteraf eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Hulp nodig bij het boeken? Of andere vragen? Bekijk eens ons Help Center!
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Amersfoort!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Amersfoort!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...