Huishoudelijke hulp Amsterdam


Zoek jij huishoudelijke hulp in Amsterdam? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Amsterdam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp in Amsterdam die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in Amsterdam, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in Amsterdam actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Taken van een huishoudelijke hulp Amsterdam

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in Amsterdam en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Amsterdam

Jij zit er toch ook niet op te wachten om je in het weekend of na een lange werkdag nog bezig te houden met het huishouden? Kom daarom snel en gemakkelijk in contact met een huishoudelijke hulp via het online platform van Hlprs. Handig wanneer er nodig weer een keer een stofzuiger door de kamer gehaald moet worden. Verlies je kostbare tijd niet aan het huishouden, maar besteed deze aan leuke dingen!
Bij Hlprs lukt het je om razendsnel in contact te komen met een huishoudelijke hulp in Amsterdam. Via ons online platform zie je in één duidelijk overzicht welke werksters er bij jou in de buurt actief zijn. Alle huishoudelijke hulpen zijn van tevoren gescreend, jij hoeft alleen maar de keuze te maken wie het beste bij je past! Dit kun je doen op basis van eerder ontvangen beoordelingen van andere klanten of badges die de helper heeft verdiend. Makkelijker kunnen we het haast niet maken om de juiste hulp te vinden! Als de helper bij jou langs is geweest, heb jij ook de mogelijkheid hem of haar te beoordelen via het platform.

Wat doet een huishoudelijke hulp?

De schoonmaaksters via Hlprs voeren een tal van werkzaamheden uit. Denk aan standaard huishoudelijke klusjes als stoffen en stofzuigen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals bedden opmaken en strijken. Jij bent degene die bepaalt wat er gedaan moet worden. Veel voorkomende taken zijn:
Dweilen
Ramen lappen
Stofzuigen
Stoffen
Vind je het handig om vooraf alle taken al een keer door te spreken met de helper? Dat kan! Zodra jij de juiste huishoudelijke hulp in Amsterdam hebt gevonden, kun je gemakkelijk contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar ook al een beetje leren kennen. Van tevoren selecteer je de dag en het tijdstip waarop de helper kan komen, dan weet je zeker dat er schoongemaakt wordt op het moment dat het voor jou uitkomt!

Meer dan alleen een helper

Via Hlprs kom je niet alleen in contact met een huishoudelijke hulp in Amsterdam. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou en de schoonmaakster. En dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Naast deze leuke garantie, hoef je je bij Hlprs ook niet druk te maken om de administratie. Hlprs regelt bijvoorbeeld de facturatie, het enige wat jij hoeft te doen is na afloop het betreffende bedrag over te maken via iDEAL. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een automatische incasso. De Amsterdamse huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dus de door jouw gekozen helper werkt volledig ‘wit’. Fijn om te weten!

Boeken maar: Huishoudelijke hulp Amsterdam!

Wil jij na een drukke dag ook thuiskomen in een heerlijk schoon én fris huis? Bespaar je kostbare tijd voor leuke dingen en boek vandaag nog een huishoudelijke hulp in Amsterdam!
Heb je nog vragen over het boekingsproces of andere zaken? Raadpleeg het Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een huishoudelijke hulp in Amsterdam

Amsterdam-Noord Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost Amsterdam-Zuid Amsterdam-Centrum Amsterdam-West

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...