Huishoudelijke hulp Apeldoorn


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Apeldoorn bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Zie je er elke keer weer tegen op; het doen van het huishouden? Of kom je er gewoon niet aan toe? Hlprs biedt de perfecte oplossing! Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de regio Apeldoorn. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken en kun jij je vrije tijd besteden aan andere -leuke- dingen.
Vink je voorkeur aan voor een dag en tijdstip, zodat je zeker weet dat de hulp kan komen wanneer het voor jou uitkomt. Vervolgens zie je in één overzicht alle actieve helpers bij jou in de regio. Lastig om een keuze te maken wie het beste bij je past? We maken het juist zo makkelijk mogelijk voor je! Zo kun je bijvoorbeeld beoordelingen van andere klanten over de helper lezen, maar ook kun je de badges zien die ze verdiend hebben. Een badge kunnen ze krijgen, wanneer ze een aanvullende screening hebben doorlopen of een cursus hebben gevolgd.

Wat neemt de schoonmaakster onder handen?

Stoffen, stofzuigen en dweilen: enkele standaard schoonmaakklusjes die de helpers graag voor je uit handen nemen. Natuurlijk helpen ze ook graag met andere huishoudelijke karweitjes. Enkele voorbeelden hiervan zijn het wassen van ramen, het opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Na het boeken van een huishoudelijke hulp in Apeldoorn kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via het platform. De ideale mogelijkheid om alle klusjes al een keer door te spreken en om alvast een beetje kennis met elkaar te maken. Veel voorkomende huishoudelijke taken van de helpers:
Afstoffen van meubilair
Stofzuigen van kamers
Reinigen van badkamer en toilet
Dweilen van vloeren

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie verzekeren we je van een 100% tevredenheidsgarantie. Hier wordt iedereen happy van! Je weet zeker dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Heb je een gepaste werkster gevonden via het platform? Deze gaat bij jou volledig legaal aan het werk. Alle helpers vallen namelijk onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Maak je geen zorgen om de administratie, deze neemt Hlprs voor je uit handen. Zo hoef jij alleen achteraf de betaling over te boeken, dit kan via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso. Makkelijk hè?!
Hulp nodig bij het boeken? Of andere vragen? Bekijk eens ons Help Center!
Maak je geen zorgen om het huishouden! Boek een huishoudelijke hulp in Apeldoorn!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Apeldoorn!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...