Huishoudelijke hulp Assen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Assen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Assen

Na een drukke werkweek zit jij in het weekend niet meer te wachten op het huishouden. Bij Hlprs begrijpen we dat! Via het online platform staat er binnen no-time een gescreende huishoudelijke hulp uit Assen bij jou op de stoep. Zo zorgen we ervoor dat jij je kostbare tijd bespaart en kunt besteden aan andere -leuke- dingen.
Om ervoor te zorgen dat de schoonmaakster op een voor jou goed gelegen moment komt, selecteer je vooraf een dag en tijdstip op het platform. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve werksters bij jou in de regio. Jij kiest hieruit zelf welke helper er bij jou komt poetsen. Door middel van beoordelingen en badges proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen klanten waar de helper eerder heeft schoongemaakt, een beoordeling schrijven. Krijg zo een goed beeld wat je van de schoonmaakster kunt verwachten. Daarnaast kunnen alle helpers badges verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening en/of het volgen van een relevante cursus.

Wat doet de schoonmaakster?

De huishoudelijke hulpen uit Assen nemen allerlei soort taken in het huishouden onder handen. Zo heb je de standaard taken, zoals stoffen en dweilen, maar ook voor andere taken zijn ze inzetbaar. Bijvoorbeeld het opmaken van bedden, wassen van ramen en strijken van wasgoed. Vaak voorkomende taken:
Afstoffen
Dweilen
Ramen wassen
Opmaken van bedden
Direct na de boeking kun je contact opnemen met de poets. Op het platform vind je een chatfunctie, die kun je hier goed voor gebruiken! Neem samen al een keer door wat er precies moet gebeuren, zijn er bijvoorbeeld zaken waar de poets rekening mee moet houden? Verder ook ideaal om elkaar al een beetje te leren kennen.

De Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Wanneer je van deze garantie gebruik maakt, weet je zeker dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Heb je een passende schoonmaakster gevonden? Wist je al dat hij of zij bij jou volledig in het ‘wit’ komt poetsen? Alle helpers zijn werkzaam via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. De administratie wordt voor je gedaan. Zo regelt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie. Jij hoeft alleen nog maar achteraf te betalen. Dit gaat gemakkelijk via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp Assen: boek direct!

Vragen over het boekingsproces? Wij helpen je graag. Neem direct contact op door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Assen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Assen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...