Huishoudelijke hulp Asten


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Asten bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Asten

Heb jij ook totaal geen zin om na een lange werkweek het huis nog te moeten schoonmaken? Zou jij ook meer tijd over willen houden aan andere -leuke-dingen? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via het online platform kun je simpel een gescreende huishoudelijke hulp boeken uit de omgeving Asten.

Hoe werkt Hlprs?

Bij ons kun je helemaal zelf een huishoudelijke hulp kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen. Dit doe je door eerst een dag en tijdstip te kiezen waarop je de hulp zou willen ontvangen, daarna zie je in één overzicht alle huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt. Om de keuze makkelijk te maken, kun je zien of de helpers al beoordelingen hebben ontvangen en badges hebben verdiend. De schoonmaaksters kunnen badges verdienen wanneer ze een aanvullende screening doorlopen of succesvol een relevante cursus hebben gevolgd. Op die manier proberen we je een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij adviseren altijd om meerdere helpers te selecteren, voor als iemand de klus moet weigeren.
Zodra de hulp naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Dit is een handige manier om elkaar al een beetje te leren kennen en de werkzaamheden te bespreken. Wellicht kun je ook bespreken met welke schoonmaakmiddelen de hulp graag werkt, zodat je dit in huis kunt halen.

Wat maken de helpers schoon?

Eigenlijk is niks te gek voor de helpers! Naast de basistaken zoals stoffen en stofzuigen, doen ze ook graag iets extra’s. Denk hierbij aan ramen lappen of strijken bijvoorbeeld. Jij bepaalt de werkzaamheden, geef altijd duidelijk door aan de hulp wat de werkzaamheden zijn. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Ramen lappen
Het uurtarief wordt door de werkster zelf bepaald. Natuurlijk geven wij ze wel een richtlijn betreft het uurtarief dat ze kunnen vragen, dit wordt gebaseerd op eerdere werkervaring en leeftijd.

De Hlprs Happiness Garantie

Een groot voordeel van het boeken van een huishoudelijke hulp via Hlprs is de Hlprs Happiness Garantie. Hier kun je optioneel voor kiezen wanneer je een werkster boekt, maar wij zouden het zeker adviseren. Dat tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur. Wanneer je kiest voor deze garantie, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp! Gegarandeerd van 100% tevredenheid! Dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Daarnaast werken alle helpers ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Tevens heb je geen omkijken naar de administratie, dit nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het betalen van de gewerkte uren, maar dit kan makkelijk achteraf via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Asten

Wil jij ook meer tijd over houden aan leuke dingen en ook het huishouden uit handen geven? Schakel dan een huishoudelijke hulp in via Hlprs!
Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Asten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...