Huishoudelijke hulp Baarle-Nassau


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Baarle-Nassau bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Baarle-Nassau

Zie jij er ook steeds tegenop om na een lange werkweek het huis nog te moeten schoonmaken? Ga jij ook liever andere -leuke- dingen doen? Wij begrijpen dat heel goed en daarom hebben we de perfecte oplossing voor je! Boek snel een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving Baarle-Nassau en geef het huishouden uit handen.

Hoe werkt het platform?

Via het Hlprs platform geef je eerst aan wanneer je huishoudelijke hulp zou willen en hoe vaak, eenmalig behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer je dit hebt aangegeven, zie je vervolgens in één overzicht alle huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt. Je kunt ook beoordelingen zien die de hulpen eerder hebben ontvangen en ook badges zijn zichtbaar. Badges kunnen door de helpers verdiend worden bij het doorlopen van een aanvullende screening of wanneer ze een relevante cursus hebben gevolgd. Uit dit overzicht kies je een aantal werksters die jou aanspreken. Wanneer een van hen de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform.
Nadat je elkaar al een beetje hebt leren kennen, kan de hulp bij je gaan starten! Achteraf krijg je een factuur die je simpel en veilig kunt voldoen via iDEAL of een automatische incasso. Makkelijker kan bijna niet!

Wat zijn de werkzaamheden?

Jij bepaalt natuurlijk wat de werkzaamheden zijn, denk hierbij aan de basistaken zoals stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar wellicht kun je ook vragen of de ramen een keer gelapt kunnen worden of dat er een grote schoonmaak kan worden gedaan. Veel voorkomende taken van de helpers:
Sanitair schoonmaken
Wassen en strijken
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Keukenkastjes uitruimen en schoonmaken
De schoonmaaksters bepalen zelf hun uurtarief, wij geven ze hierbij wel een richtlijn op basis van leeftijd en eerdere werkervaring.

De voordelen van Hlprs

Naast dat alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, wit dus, hoef je je ook geen zorgen te maken om de administratie. Dit regelen wij namelijk voor je.
Wanneer je een hulp boekt, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness garantie. Wanneer je hiervoor kiest ben je er 100% zeker van dat alles goed geregeld is voor jou én de schoonmaakster! Dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.

Boek een huishoudelijke hulp in Baarle-Nassau!

Houd ook meer tijd over voor andere dingen en boek snel een huishoudelijke hulp in Baarle-Nassau!
Wanneer je nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn, kun je contact met ons opnemen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Baarle-Nassau

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...