Huishoudelijke hulp Baarn


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Baarn

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Baarn

Zit jij na een lange week in het weekend ook niet meer te wachten op het huishouden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons platform staat er binnen no-time een gescreende huishoudelijke hulp uit Baarn bij jou op de stoep staat. Zo bespaar jij je kostbare vrije tijd en kun je deze besteden aan andere -leuke- dingen.
Op het platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip, zo weet je zeker dat de werkster op een voor jou goed gelegen moment komt poetsen. In een duidelijk overzicht zie je vervolgens alle actieve schoonmaaksters bij jou in de omgeving. Jij beslist welke werkster uit dit overzicht bij jou aan de slag gaat. Door middel van beoordelingen en badges proberen we je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo vragen we onze klanten om een beoordeling te schrijven nadat de helper hier heeft gewerkt. Krijg zo een goed beeld van wat je van de poets kunt verwachten. Naast beoordelingen maken we ook gebruik van badges. Op het platform zie je per helper over welke badges hij of zij beschikt. Deze badges zijn te verdienen na het volgen van een relevante cursus of het doorlopen van een aanvullende screening.

Taken van de schoonmaakster

De huishoudelijke hulpen uit Baarn nemen allerlei soorten taken onder handen. Zo helpen ze je naast de standaard taken, denk hierbij aan stoffen en dweilen, ook graag met andere taken. Voorbeelden van andere taken zijn het wassen van ramen, strijken van wasgoed en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken van de helpers:
Vloeren dweilen
Ramen wassen
Kamers stofzuigen
Interieur afstoffen
Heb je een schoonmaakster geboekt? Wist je al dat je na de boeking gelijk contact met de helper op kan nemen? Gebruik hiervoor de chatfunctie op het platform. Naast dat het een erg leuke manier is om elkaar alvast een beetje te leren kennen, is het ook erg handig! Neem bijvoorbeeld samen al een keer door wat er allemaal in het huishouden gedaan moet worden. Geef aan of er zaken zijn waar de werkster extra rekening mee moet houden.

Hlprs Happiness Garantie

Zeker weten dat alles goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! We garanderen hiermee 100% tevredenheid. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De werkster die bij jou komt schoonmaken werkt volledig in het ‘wit’. Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de betaling. Boek het bedrag achteraf over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Baarn!

Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit gaat eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Baarn.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Baarn

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...