Huishoudelijke hulp Beek


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Beek

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Beek

Waarom zelf met een stofdoek het huis rond gaan, als je het huishouden ook aan iemand anders kunt overlaten? Precies, zo denken wij er ook over! Via Hlprs boek je gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp die aansluit bij jouw wensen.
Via ons online platform kun je een schoonmaakster boeken op basis van een eenmalige of een structurele opdracht. Doordat je van tevoren een dag en tijdstip selecteert, komt de helper op een voor jou gunstig moment. Wanneer je je voorkeuren hebt aangegeven, zie je een overzicht van alle huishoudelijke hulpen in de omgeving Beek. Hieruit maak jij zelf de keuze welke hulp het beste bij jou past. Bekijk reviews, een korte introductie, foto en badges. De badges zijn door de helpers te verdienen wanneer ze bijvoorbeeld een aanvullende cursus hebben gevolgd of een aanvullende screening hebben doorlopen.
Alle helpers worden standaard gescreend door middel van een ID-check. Ze kunnen er ook voor kiezen aanvullend gescreend te worden, dan volgt er een intakegesprek met een van de medewerkers van Hlprs.
De huishoudelijke hulpen via het platform kiezen zelf hun uurtarief. Wij geven ze wel richtlijnen, bijvoorbeeld op basis van leeftijd en eerdere werkervaring.

Wat doen de Hlprs?

De schoonmaaksters via Hlprs worden ‘helpers’ genoemd en helpen doen ze! Denk aan de standaard klusjes, zoals stoffen en stofzuigen, maar ook iets extra’s zoals ramen lappen bijvoorbeeld. Vaak voorkomende taken:
Keuken uitsoppen
Sanitair schoonmaken
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Wassen en strijken
De werkzaamheden bepaal jij. Wanneer de schoonmaakster structureel komt, zou je bijvoorbeeld een werkschema kunnen opstellen. Dan weet de helper precies wat er verwacht wordt!

De Hlprs Happiness Garantie

Optioneel kies je voor de Hlprs Happiness Garantie bij het boeken van een huishoudelijke hulp. Hiermee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Iedereen happy! Dit is op basis van risk-sharing en dus eerlijker dan verzekeren.

Boek een huishoudelijke hulp in Beek

Ben jij ook overtuigd? Boek dan direct een schoonmaakster in Beek.
Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice, wanneer je nog vragen hebt. Bekijk vooral het Help Center eens!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Beek

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...