Huishoudelijke hulp Beesel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Beesel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Waarom een huishoudelijke hulp bij Hlprs?

Na een drukke werkweek geen zin om het huis nog schoon te maken? Hlprs biedt huishoudelijke hulp aan, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Je kunt via het platform van Hlprs zelf een geschikte werkster uitkiezen in de omgeving Beesel. Dit kan op basis van eerdere beoordelingen of badges die de helpers hebben verdiend. Op deze manier kom je snel in contact met een poetshulp die voldoet aan jouw wensen.
Wanneer je een geschikte schoonmaakster hebt gevonden, kun je optioneel gebruikmaken van de Hlprs Happiness Garantie! Deze garantie beschermt je tegen risico’s en is gebaseerd op risk-sharing. Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou en de schoonmaakster. Van deze garantie wordt iedereen happy!

Welke schoonmaaktaken verrichten de helpers in Beesel?

De huishoudelijke hulpen die werken via Hlprs, worden ‘helpers’ genoemd. Zij verrichten tal van werkzaamheden, maar jij bepaalt natuurlijk wat er gedaan moet worden. Loop bijvoorbeeld samen een rondje door het huis wanneer de helper voor het eerst komt kennismaken, dan is het duidelijk wat de verwachtingen zijn!
Veel voorkomende taken van de werksters zijn:
Stoffen
Strijken
Toilet en badkamer reinigen
Ramen zemen

Zelf je huishoudelijke hulp kiezen bij Hlprs

Alle schoonmaaksters via Hlprs zijn gescreend én kunnen verschillende badges verdienen door bijvoorbeeld een cursus te volgen. Jij geeft zelf aan wanneer je de helper nodig hebt en maakt vervolgens de keuze wie er bij jou komt poetsen. Zo behoud je zelf de regie, want wie weet er nou beter wat jij zoekt dan jijzelf? Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, zijn de schoonmaakspullen.
Nadat je de huishoudelijke hulp hebt geboekt, kun je gelijk contact opnemen met de helper via de handige chatfunctie van het platform. Zo kunnen jullie elkaar al een beetje leren kennen en bepaalde afspraken vooraf maken. Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dus volledig ‘wit’. Daarnaast wordt de administratie ook voor je geregeld, dus je hoeft je nergens druk om te maken. Betaal achteraf gemakkelijk en snel via iDEAL of door middel van een automatische incasso.
Zijn er nog onduidelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers
Wil jij ook meer tijd overhouden voor leuke dingen? Boek dan hier een huishoudelijke hulp in Beesel!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Beesel

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...