Huishoudelijke hulp Bellingwedde


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bellingwedde bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bellingwedde

Ga je verhuizen en dient je huis eenmalig schoongemaakt te worden? Of ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp die structureel langs kan komen? Dat kan! Bij Hlprs kun je terecht wanneer je een schoonmaakster zoekt.

Hoe werken jullie?

Bij ons kies je zelf een huishoudelijke hulp uit. Waarom? Omdat jij zelf het beste weet aan welke eisen de hulp moet voldoen. Geef aan wanneer je de helper nodig hebt en vervolgens kun je uit een overzicht een hulp kiezen. Alle schoonmaaksters uit dat overzicht wonen bij jou in de buurt. Jij kunt beoordelingen lezen, een kort verhaaltje , foto’s zien en badges. Badges zijn te verdienen door de helpers bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante schoonmaakcursus. Zo wordt de keuze makkelijk!
Wij adviseren altijd meerdere schoonmaaksters te selecteren, voor het geval dat iemand de klus moet weigeren. Als een hulp naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar om de werkzaamheden te bespreken. Altijd handig om elkaar ook al een beetje te leren kennen, een klik is natuurlijk ook belangrijk!
De gewerkte uren kun je achteraf betalen via een iDEAL-betaling of een automatische incasso. Wel zo makkelijk! Je hoeft dus geen contant geld in huis te hebben.

Wat is de Hlprs Happiness Garantie?

Als je een werkster gaat boeken, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid! Zo valt onder andere het eigen risico weg bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, maar ook wordt jouw hulp doorbetaald bij ziekte. Kies de Hlprs Happiness Garantie en weet zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper!
Bij Hlprs heb je geen omkijken naar administratie. Dit wordt voor je geregeld. Ook werken alle helpers ‘wit’ via de regeling ‘dienstverlening aan huis’.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

Je kunt dus een schoonmaakster boeken voor eenmalig of op structurele basis. Wekelijks bijvoorbeeld, of een keer per twee weken als je dat fijner vindt. Je kunt aan allerlei werkzaamheden denken, bijvoorbeeld stoffen, stofzuigen, dweilen, maar een grote schoonmaak kan natuurlijk ook! Of denk aan ramen lappen, wassen en strijken.

Boek een schoonmaakster in Bellingwedde!

Wacht niet langer en boek een huishoudelijke hulp!
Bij vragen, neem gerust contact op met de klantenservice door even te mailen naar help@hlprs.nl. Binnen één werkdag krijg je reactie!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Bellingwedde

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...