Huishoudelijke hulp Bergeijk


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bergeijk bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bergeijk

Heb jij ook totaal geen zin om na een lange werkweek het huishouden te doen? Wij van Hlprs begrijpen dat heel goed. Waarom zou je het huis dan niet door iemand anders laten schoonmaken? Via ons online platform boek je snel en gemakkelijk een huishoudelijke hulp!

Hoe werkt Hlprs?

Via het Hlprs platform geef je aan wanneer je de hulp zou willen ontvangen. Vervolgens kun je uit een overzicht een geschikte schoonmaakster kiezen uit de buurt van Bergeijk. Dat is niet zo lastig als dat je denkt, want je kunt beoordelingen inzien, foto’s en korte introducties. We adviseren altijd meerdere helpers te selecteren die je aanspreken, voor het geval iemand de opdracht niet kan accepteren.
Wanneer een hulp naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Dit is een handige manier om elkaar al een beetje te leren kennen en om de werkzaamheden door te nemen. Mocht er geen klik zijn, kun je gemakkelijk een nieuwe werkster boeken.

Aan wat voor werkzaamheden kan ik denken?

De huishoudelijke hulpen via Hlprs houden wel van aanpakken! Denk niet alleen aan de standaard werkzaamheden, maar ze doen ook graag iets extra’s. Denk bijvoorbeeld aan wassen en strijken.
Jij bepaalt wat er gedaan moet worden, denk hierbij natuurlijk wel aan huishoudelijke taken. Veelvoorkomende werkzaamheden:
Sanitair schoonmaken
Keuken poetsen
Stoffen, stofzuigen, dweilen
Ramen zemen

Hoeveel betaal ik voor een helper?

De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Natuurlijk geven wij ze wel een richtlijn, dit op basis van leeftijd en eerdere werkervaring als huishoudelijke hulp. Wanneer je een hulp gaat boeken, kun je de uurtarieven per helper inzien.

De Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een poetshulp boekt, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, geniet jij van een heleboel voordelen. Dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus. Wat er aan het einde van het jaar overblijft, krijg je terug in de vorm van giftcards.
Alle huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit dus. Tevens heb je bij Hlprs geen omkijken naar de administratie en facturatie, dit wordt voor je geregeld. Na de werkzaamheden krijg je een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk kunt voldoen via iDEAL of de automatische incasso.

Boek een helper in Bergeijk!

Houd meer tijd over voor leuke dingen en kies er voor het huishouden uit handen te geven. Boek snel een huishoudelijke hulp!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Bergeijk

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...