Huishoudelijke hulp Bergen op Zoom


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bergen op Zoom

Extra hulp nodig in het huishouden? Dan zit je bij Hlprs goed! Via het online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom. Bespaar je kostbare vrije tijd en besteed deze aan andere -leuke- dingen.
Het is wel zo fijn als de schoonmaakster op een voor jou goed gelegen moment komt. Selecteer op het platform daarom vooraf een dag en tijdstip. In één duidelijk overzicht zie je vervolgens alle actieve werksters bij jou in de omgeving. We leggen de keuze voor een passende werkster volledig in jouw handen. Jij weet het beste aan welke eisen jouw schoonmaakster moet voldoen. Natuurlijk proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen alle helpers badges verdienen. Deze badges zie jij weer terug op het platform. Hoe komt een helper in het bezit van een badge? Dan heeft hij of zij een aanvullende screening doorlopen of een relevante cursus gevolgd. Ook lees je op het platform per helper beoordelingen, geschreven door eerdere klanten. Krijg zo een goed beeld wat je van de schoonmaakster kunt verwachten.

Taken van de helper

De huishoudelijke hulpen uit Bergen op Zoom nemen allerlei soorten huishoudelijke taken van je over. Naast standaard schoonmaaktaken, zoals stoffen en stofzuigen, verrichtten ze ook andere klusjes. Denk hierbij aan zaken als het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Vaak voorkomende klussen:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Nadat je een schoonmaakster hebt geboekt, kun je met hem of haar contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Ideaal om samen de taken in het huishouden al een keer door te spreken. Zijn er misschien dingen waar de helper extra rekening mee moet houden? Ook is het een leuke manier om al een beetje kennis met elkaar te maken.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we 100% tevredenheid. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan. Je weet hiermee zeker dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, maar ook voor de huishoudelijke hulp! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De schoonmaakster die bij jou gaat poetsen doet dit volledig legaal. Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Jij hoeft alleen maar te denken aan het betalen van de factuur. Dat kan achteraf; boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit gaat gemakkelijk door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Bergen op Zoom

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...