Huishoudelijke hulp Berkelland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Berkelland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Berkelland

Heb jij ook totaal geen zin om na een lange werkweek het huis nog te moeten schoonmaken? Wij van Hlprs begrijpen dat heel goed. Waarom zou je het huishouden dan niet over laten aan iemand anders? Via ons platform boek je snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp uit de omgeving Berkelland.

Hoe kan ik een hulp boeken?

Het boeken van een huishoudelijke hulp is erg simpel! Geef gewoon aan wanneer je de hulp nodig hebt en vervolgens kun je uit een overzicht de hulp kiezen die jij het beste bij jouw huishouden vindt passen. Hoe je dit weet? Bekijk beoordelingen, foto’s, korte introducties en badges. Badges zijn voor de helpers te verdienen bij het volgen van een schoonmaakcursus of het doorlopen van een aanvullende screening.
Wij adviseren altijd meerdere schoonmaaksters te selecteren op het platform, voor het geval dat iemand de boeking moet weigeren. Zodra een helper naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Leer elkaar al een beetje kennen en bespreek de werkzaamheden.
De betaling van de gewerkte uren is altijd achteraf via iDEAL of een automatische incasso. Het uurtarief wordt door de helpers zelf bepaald, maar is tijdens het boekingsproces al in te zien. Het uurtarief is gebaseerd op eerdere werkervaring en leeftijd.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De helpers staan te springen om jouw huis van onder tot boven te laten blinken! Ook iets extra’s doen vinden ze geen probleem, maar bespreek het altijd met de helper. Denk bijvoorbeeld aan wassen en strijken of ramen lappen.
Veelvoorkomende werkzaamheden:
Stoffen, stofzuigen, dweilen
Badkamer schoonmaken
Keuken poetsen

De Hlprs Happiness Garantie

Uniek in Nederland! Met de Hlprs Happiness Garantie ben je altijd verzekerd van happiness! Wanneer je hier voor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Denk bijvoorbeeld bij uitbetaling bij schade of doorbetaling bij ziekte van de hulp. De Hlprs Happiness Garantie is op basis van risk-sharing en dus eerlijker dan verzekeren.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal legaal dus. Wel zo fijn om te weten. Daarnaast regelt Hlprs de administratie en facturatie, dus ook daar hoef je niet naar om te kijken.

Boek een huishoudelijke hulp in Berkelland

Ben jij ook overtuigd? Boek dan direct een werkster bij jou in de buurt en laat het huishouden over aan iemand anders!
Bij vragen, neem gerust contact op met de klantenservice door te mailen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Berkelland

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...