Huishoudelijke hulp Bernisse


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bernisse bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bernisse

Geen tijd of simpelweg geen zin om het huis schoon te maken? Schakel dan gewoon een huishoudelijke hulp in via Hlprs! Binnen een aantal klikken heb jij een hulp geboekt!

Hoe werken jullie?

Geef aan wanneer je de hulp graag zou willen ontvangen, dat kan eenmalig zijn of op structurele basis. Vervolgens kun je uit één overzicht een huishoudelijke hulp kiezen die jou het meest aanspreekt. Hiervoor kun je naar eerdere beoordelingen kijken die de helpers hebben ontvangen, foto’s en korte verhaaltjes over eerdere werkervaring. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker! We adviseren altijd om meerdere schoonmaaksters te selecteren, voor het geval iemand de boeking toch moet weigeren.
De helpers bepalen zelf hun uurtarief, zit doen ze op basis van leeftijd en werkervaring. Het uurtarief is per helper te zien bij het boekingsproces.
Wanneer een poetshulp naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Een handige en leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen!

De werkzaamheden: waar moet ik aan denken?

De schoonmaaksters via Hlprs nemen graag jouw volledige huis onder handen! Naast de basis werkzaamheden, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen, kun je ook denken aan iets extra’s zoals ramen lappen. Veelvoorkomende werkzaamheden:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Keuken poetsen
Badkamer schoonmaken
Ramen lappen
Wassen en strijken

De Hlprs Happiness Garantie

Optioneel kun je als klant zijnde kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben je verzekerd van 100% tevredenheid! Zo wordt er bijvoorbeeld uitbetaald bij schade en krijgt de hulp doorbetaald bij ziekte. Weet met de Hlprs Happiness Garantie zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper!
Alles poetshulpen werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Tevens heb je geen omkijken naar de administratie en facturatie, dit nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling van de gewerkte uren achteraf, dit kan via iDEAL of via een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp boeken in Bernisse

Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Bernisse!
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit gaat eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Bernisse

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...