Boek nu huishoudelijke hulp in Binnenmaas


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Binnenmaas bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Binnenmaas

Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het huishouden? Bij Hlprs snappen we dat je na een lange werkdag of drukke week niet meer zit te wachten op het schoonmaken van je huis. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit de omgeving van Binnenmaas. Zo bespaar jij vrije tijd en kun je deze besteden aan andere dingen!
Op het platform selecteer je een dag en tijdstip, zo weet je zeker dat de helper langskomt op een goed gelegen moment. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de buurt. Om de keuze uit dit overzicht zo makkelijk mogelijk te maken helpen we je een handje. Dit doen we onder andere door het gebruik van badges en beoordelingen. Zo zie je per helper over welke badges hij of zij beschikt. Deze kunnen helpers verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Ook kun je beoordelingen lezen, geschreven door klanten waar de helper aan de slag is geweest. Zo weet je wat je van de schoonmaakster kunt verwachten.

Wat neemt de werkster onder handen?

De huishoudelijke hulpen uit Binnenmaas helpen je met allerlei soorten klusjes in het huishouden. Naast standaardtaken zoals stoffen en dweilen, staan ze ook voor je klaar bij andere taken. Voorbeelden hiervan zijn het strijken van wasgoed en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken:
Dweilen
Ramen zemen
Afstoffen
Stofzuigen
Na het boeken van de helper kun je gelijk contact opnemen met hem of haar. We raden aan om hier de handige chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Spreek samen al een keer door wat er allemaal moet gebeuren in huis. Geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar de werkster extra rekening mee moet houden. Daarnaast is het ook een leuke manier om al eens kennis met elkaar te maken.

Hlprs Happiness Garantie

Wil je er zeker van zijn dat alles goed is geregeld? Voor jou én de schoonmaakster? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie! Van deze garantie wordt iedereen happy! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!
De helper die bij jou komt schoonmaken doet dit volledig in het ‘wit’. Hij of zij is werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan achteraf. Boek de factuur over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp boeken in Binnenmaas

Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit gaat eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Binnenmaas!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Binnenmaas

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...