Boek nu een huishoudelijke hulp in Blaricum


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Blaricum bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Blaricum

Wij begrijpen heel goed dat je na een lange werkweek totaal geen zin hebt om het gehele huis schoon te moeten maken. Hlprs heeft daarom de oplossing: boek een gescreende huishoudelijke hulp! Binnen no-time staat er een hulp bij jou op de stoep.
Op het platform zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers in de omgeving van Blaricum. We leggen de keuze voor een schoonmaakster volledig in jouw handen. Waarom we dit doen? Jij weet zelf het beste aan welke eisen de werkster moet voldoen. Natuurlijk proberen we je zo goed mogelijk te helpen om de juiste keuze te maken. Zo kun je bijvoorbeeld beoordelingen lezen over de helper, geschreven door eerdere klanten waar de helper heeft gewerkt. Ook wordt in het overzicht gebruik gemaakt van badges. Deze kunnen de huishoudelijke hulpen verdienen wanneer zij een cursus hebben gevolgd of een aanvullende screening hebben doorlopen.
Na de boeking kun je direct contact opnemen met de helper. Zo kun je bijvoorbeeld de werkzaamheden alvast bespreken en elkaar al een beetje leren kennen!

Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een huishoudelijke hulp van Hlprs boekt, kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee garanderen wij jou een 100% tevredenheidsgarantie. Je bent er namelijk van verzekerd dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte bijvoorbeeld.
De werkster die bij jou in Blaricum komt poetsen, werkt volledig in het ‘wit’. Hij of zij valt onder de Regeling dienstverlening aan huis. Maak je geen zorgen, Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Betaal achteraf gemakkelijk en veilig via iDEAL. Maak je liever gebruik van een automatische incasso? Dat kan natuurlijk ook!

Welke taken worden er verricht?

Je kan je huishouden volledig overlaten aan de helpers. Zo worden naast de standaard klusjes als stoffen en stofzuigen, ook andere taken uitgevoerd. Denk hierbij aan het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Dweilen van vloeren
Reinigen van badkamer en toilet
Afstoffen van meubels
Stofzuigen

Boek een huishoudelijke hulp in Blaricum

Heb je nog vragen? De klantenservice staat voor je klaar. Check het Help Center voor alle antwoorden op jouw vragen.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Blaricum!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Blaricum

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...