Boek nu een huishoudelijke hulp in Bloemendaal


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bloemendaal bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bloemendaal

Na een lange dag geen tijd meer voor het huishouden? Schakel een gescreende huishoudelijke hulp uit Bloemendaal in via het online platform van Hlprs. Wij begrijpen dat jij je kostbare vrije tijd liever besteedt aan andere -leuke- dingen in plaats van aan het huishouden.
Om te zorgen dat de werkster op een voor jou gunstig tijdstip komt, selecteer je vooraf een moment waarop je de helper wil ontvangen. Hierna zie je op het platform in één duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Kies helemaal zelf wie er bij jou aan de slag gaat. Jij weet het beste wat je zoekt in een goede schoonmaakster. We proberen je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo maken we op het platform gebruik van badges en beoordelingen. Helpers kunnen badges verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Eerdere klanten hebben beoordelingen geschreven over het geleverde werk van de werkster. Weet zo precies wat je van de helper kunt verwachten!

Taken van de helper

De huishoudelijke hulpen uit Bloemendaal helpen je maar al te graag met verschillende klusjes in het huishouden. Naast de standaardtaken zoals stoffen en dweilen, kun je ook altijd vragen of ze willen helpen met andere taken. Voorbeelden hiervan zijn het wassen van ramen, opmaken van bedden en strijken van wasgoed. Vaak voorkomende klusjes:
Kamers stofzuigen
Ramen wassen
Vloeren dweilen
Interieur stoffen
Na de boeking, kun je met de helper contact opnemen. We raden aan om hier de chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Neem samen al een keer door wat er allemaal gebeurd moet worden in het huishouden. Daarnaast is het ook een leuke manier om al een keer kennis te maken.

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de schoonmaakster! Wel zo fijn! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaat hij of zij volledig in het ‘wit’ aan de slag. De administratie wordt voor je geregeld. Zo regelt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Bloemendaal

Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Chat met een van onze medewerkers of stuur een mail.
Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Bloemendaal!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Bloemendaal

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...