Boek nu een huishoudelijke hulp in Borger-Odoorn


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Borger-Odoorn bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Borger-Odoorn

Weer vergeten het huis schoon te maken en is het weer hoog nodig? Schakel dan gewoon een huishoudelijke hulp in! Via het online platform kun je gemakkelijk en snel een gescreende huishoudelijke hulp boeken op een dag en tijdstip naar wens.

Wat doen de helpers?

De huishoudelijke hulpen via Hlprs nemen graag jouw gehele huis onder handen, van onder naar boven! Denk niet alleen aan de basiswerkzaamheden, maar ook iets extra’s behoort tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen of wassen en strijken. Veelvoorkomende werkzaamheden:
Stoffen en stofzuigen
Badkamer schoonmaken
Dweilen
Keuken schoonmaken
Alle helpers zijn gescreend en werken ‘wit’ volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Je hebt geen omkijken naar de administratie en facturatie, dit wordt voor je uit handen genomen. Jij hoeft alleen maar te genieten van een schoon huis!

Hoe werkt Hlprs?

Makkelijker kan haast niet. Geef gewoon aan wanneer je de hulp nodig hebt en kies vervolgens zelf uit een overzicht van alle hulpen uit Borger-Odoorn. Wanneer je een schoonmaakster hebt gekozen die jou wel geschikt lijkt, kun je contact met haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast de werkzaamheden bespreken. Daarna kan de hulp aan de slag! Achteraf krijg je een factuur van de gewerkte uren die je via iDEAL of een automatische incasso kunt voldoen.
Bij Hlprs kun je terecht voor structurele schoonmaakhulp of eenmalig. De uurtarieven worden door de helpers zelf bepaald, wij geven ze hierbij een richtlijn op basis van leeftijd en werkervaring. Er zijn geen bijkomende kosten, dus je komt nooit voor verrassingen te gaan!

De Hlprs Happiness Garantie

Optioneel kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie bij het boeken van een werkster. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid en weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Denk bijvoorbeeld aan uitbetaling bij schade en doorbetaling bij ziekte van de hulp.

Boek een huishoudelijke hulp in Borger-Odoorn

Ben jij ook overtuigd? Boek dan snel een huishoudelijke hulp in Borger-Odoorn!

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Borger-Odoorn vind je een helper.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...