Boek nu een huishoudelijke hulp in Boxtel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Boxtel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Boxtel

Niemand heeft zin om in z’n vrije tijd nog bezig te zijn met z’n eigen schoonmaakwerkzaamheden. Daarom biedt het online platform Hlprs op een snelle en handige manier huishoudelijke hulp aan. Niets is fijner om het weekend te beginnen met een schoon huis. Dit scheelt jou daarnaast tijd, die je goed kunt gebruiken om leuke dingen te doen!
Via Hlprs koppelen we je zo snel mogelijk aan een goede huishoudelijke hulp in Boxtel. Via ons online systeem is het mogelijk om in één opslag te zien welke mogelijke hulpen er bij jou in de omgeving beschikbaar zijn. De schoonmaaksters, die we helpers noemen, worden eerst gescreend, waarna je zelf de keuze maakt wie het beste matcht bij jouw wensen! Deze keuze kan onder andere gemaakt worden op basis van reviews van andere klanten of badges die de helpers toegekend krijgen. Eenvoudiger een huishoudelijke hulp vinden gaat bijna niet! Wanneer de helper bij jou is geweest, kun je een beoordeling schrijven over je helper.

Wat kan een helper voor jou betekenen?

Via Hlprs vind je poetshulpen die verschillende handelingen kunnen uitvoeren, zoals dweilen, stoffen en strijken. Je mag natuurlijk zelf aangeven welke huishoudelijke taken voltooid moeten worden.
Veel voorkomende taken van de schoonmaaksters zijn:
Stofzuigen
Ramen wassen
Badkamer schoonmaken
Keuken reinigen
Wanneer jij een goede helper via ons platform vindt, kun je via de chatfunctie contact opnemen. Dit biedt meteen de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Vooraf geef je aan welke dagen en tijden het meest geschikt zijn om bij jou schoon te maken.

100% tevredenheidsgarantie

Naast dat Hlprs je helpt om een geschikte hulp te vinden, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie krijg je 100% tevredenheidsgarantie! Zo weet je zeker dat alles in orde is voor jou en de poetshulp. Dit is op basis van risk sharing: eerlijker dan verzekeren.
Om de administratieve rompslomp hoef je je niet druk te maken. Hlprs neemt bijvoorbeeld de facturatie uit handen. Jij hoeft alleen maandelijks het bedrag te betalen. Dit loopt veilig via een betalingsprovider en je kunt kiezen uit IDEAL of automatische incasso. De schoonmakers in Boxtel werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dit betekent dat ze volledig ‘wit’ werken. Wel zo fijn natuurlijk!

Boek direct huishoudelijke hulp in Boxtel

Huishoudelijke hulp in Boxtel: boeken maar! Boek vandaag nog en maak kennis met een goede schoonmaakhulp in Boxtel! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Boxtel.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...