Boek nu een huishoudelijke hulp in Breda


Zoek jij huishoudelijke hulp in Breda? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Breda bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in Breda en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Breda

Na een drukke werkweek is het schoonmaken van je huis wel het laatste waar je op zit te wachten. Hlprs biedt huishoudelijke hulp aan, zodat jij meer tijd hebt voor andere -leuke- dingen. Kom razendsnel in contact met een geschikte helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) bij jou in de buurt!

Welke schoonmaakkarweitjes verrichten de helpers?

Via ons online platform kun je zelf een passende schoonmaker of schoonmaakster in de omgeving Breda kiezen, aansluitend aan je eigen wensen en behoeften. Je keuze kun je bijvoorbeeld maken op basis van eerdere beoordelingen die de helper heeft ontvangen. Of bekijk het uurtarief, want die bepalen de Hlprs zelf. Of baseer je keuze op de ervaring en motivatie.
Keuken en badkamer poetsen
Bed opmaken
Stoffen
Stofzuigen
Toilet schoonmaken
Geen probleem! Grote kans dat jij een geschikte huishoudelijke hulp in Breda vindt die dat kan doen! Heeft de helper bij jou gewerkt en ben je tevreden? Laat dan een review achter. Zo help je de helper én andere klanten.

Huishoudelijke hulp

We regelen alles zo goed mogelijk voor jou en de helper. Het werkt simpel! Jij kiest zelf de huishoudelijke hulp. Je ziet een handig overzicht van alle helpers bij jou in de buurt. Hier kun je per helper zien over welke certificaten en relevante ervaring deze beschikt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om beoordelingen te lezen van andere klanten. Zo proberen we de keuze voor een geschikte helper zo makkelijk mogelijk te maken voor jou.
Over de administratie hoef jij je geen zorgen te maken. Aan het einde van de maand hoef je alleen te denken aan een veilige betaling via iDEAL of automatische incasso. De helpers werken volledig wit. Wel zo veilig! Ze werken via de regeling ‘dienstverlening aan huis’.
Wil je beschermd zijn tegen alle risico’s en zeker weten dat het voor jou en de helper goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie is gebaseerd op risk sharing, eerlijker dan verzekeren.

Huishoudelijke hulp Breda, hier gevonden!

Gun jezelf die extra tijd en schakel een huishoudelijke hulp in. Fijn joh!
Welke helper kies jij? Check snel welke huishoudelijke hulpen in Breda selecteer je favoriet!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Breda vind je een huishoudelijke hulp:

Breda Centrum Breda Noord Breda Zuid Breda West Breda Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...