Boek nu een huishoudelijke hulp in Bronckhorst


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bronckhorst bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bronckhorst

Heb jij ook totaal geen zin om na een lange werkweek het huis nog te moeten schoonmaken? Zou jij ook meer tijd over willen houden aan andere -leuke- dingen? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via het online platform kun je simpel een gescreende huishoudelijke hulp boeken uit de omgeving Bronckhorst.

Wat maken de helpers schoon?

De helpers nemen jouw huis graag onder handen! Ook ramen lappen, wassen en strijken behoren zeker tot de mogelijkheden.
Veel voorkomende taken van de schoonmaaksters zijn:
Stofzuigen
Stoffen
Dweilen
Sanitair schoonmaken
Het uurtarief wordt door de werkster zelf bepaald. Natuurlijk geven wij ze wel een richtlijn betreft het uurtarief dat ze kunnen vragen, dit wordt gebaseerd op eerdere werkervaring en leeftijd.

Hoe werkt Hlprs?

Op ons online platform kun je een schoonmaakster boeken op structurele basis of eenmalig. Geef simpelweg aan wanneer je de hulp nodig hebt en maak een keuze uit een overzicht aan hulpen. Lees beoordelingen die andere klanten over de schoonmaakster hebben geschreven of bekijk de badges die de helpers hebben. Badges kunnen door de helpers verdiend worden wanneer ze een cursus hebben gevolgd of een aanvullende screening hebben doorlopen.
Wanneer de hulp naar keuze jouw klus heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je aangeven wat je verwachtingen zijn, wat de werkzaamheden zijn en leer elkaar ook al een beetje kennen.

De Hlprs Happiness Garantie

Een groot voordeel van het boeken van een huishoudelijke hulp via Hlprs is de Hlprs Happiness Garantie. Hier kun je optioneel voor kiezen wanneer je een werkster boekt, maar wij zouden het zeker adviseren. Wanneer je kiest voor deze garantie, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp! Gegarandeerd 100% tevredenheid! Dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Daarnaast werken alle helpers ‘wit’ via de Regeling Dienstverlening aan huis. Tevens heb je geen omkijken naar de administratie, dit nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het betalen van de gewerkte uren, maar dit kan makkelijk achteraf via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Bronckhorst

Wil jij ook meer tijd over houden aan leuke dingen en ook het huishouden uit handen geven? Schakel dan een huishoudelijke hulp in via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Bronckhorst.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...