Boek nu een huishoudelijke hulp in Brunssum


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Brunssum bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Brunssum

Baal jij er ook zo van als je huis na een feestje zo vies is? Of heb je sowieso een hekel aan het wekelijks schoonmaken van je huis? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres; voor een eenmalige hulp of een structurele hulp. Via ons platform heb je zo een gescreende huishoudelijke hulp geboekt uit Brunssum!
Selecteer een dag en tijdstip waarop jij een schoonmaakster zou willen ontvangen. Vervolgens zie je in één overzicht alle helpers uit jouw omgeving. Hieruit mag je helemaal zelf de hulp kiezen die je graag zou willen. Baseer je keuze op beoordelingen van andere klanten of de badges die ze hebben. De helpers kunnen badges verdienen wanneer ze een aanvullende screening hebben doorlopen of een relevante cursus hebben gevolgd.
Wanneer je de huishoudelijke hulp naar keuze hebt geboekt, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Een ideale manier om elkaar al een beetje te leren kennen en te bespreken wat de werkzaamheden zullen zijn. Achteraf betaal je gemakkelijk en veilig via iDEAL of een automatische incasso.

Wat nemen de helpers onder handen?

Bij de werkzaamheden kun je denken aan stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar de helpers vinden het ook echt niet erg om een keer wat extra’s te doen, denk aan een grote voorjaarsschoonmaak bijvoorbeeld. De werkzaamheden bepaal jij, hierbij een greep uit de taken die ze onder handen kunnen nemen:
Keukenkastjes uitruimen en schoonmaken
Stoffen
Grote voorjaarsschoonmaken
Sanitair schoonmaken

De voordelen van Hlprs

Wanneer je een werkster boekt via het platform, kun je ook optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben je gegarandeerd van 100% tevredenheid én je weet zeker dat alles goed geregeld is voor jou en de huishoudelijke hulp. Dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Daarnaast neemt Hlprs de administratie en facturatie voor je uit handen, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Alle schoonmaaksters werken overigens via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig legaal dus.

Boek een huishoudelijke hulp in Brunssum

Ben je ook enthousiast geworden, boek dan snel een huishoudelijke hulp in Brunssum!
Heb je nog wat vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Je krijgt binnen één werkdag reactie!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Brunssum.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...