Boek nu een huishoudelijke hulp in Bunschoten


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bunschoten bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bunschoten

Ga jij ook liever iets leuks doen met vrienden en familie in plaats van het huis te moeten schoonmaken? Logisch! Bij Hlprs kun je terecht voor een huishoudelijke hulp, voor structureel of eenmalig. Laat het huishouden aan een expert over en houd meer tijd over voor andere leuke dingen!

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De huishoudelijke hulpen via Hlprs houden wel van een schoon huis! Natuurlijk kun je denken aan de basiswerkzaamheden, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen, maar ook iets extra’s is mogelijk zoals ramen lappen.
Veelvoorkomende taken:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Badkamer schoonmaken
Wassen en strijken
Sanitair schoonmaken
De helpers werken allemaal ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis.

Hoe werkt het Hlprs platform?

Selecteer eerst de dag en het tijdstip waarop je graag de huishoudelijke hulp zou willen ontvangen. Dat kan ook wanneer je niet aanwezig bent, maar we zouden wel adviseren om de eerste keer thuis te zijn wanneer de werkster komt. Wanneer je hebt aangegeven wanneer de hulp kan komen, kun je uit één overzicht een schoonmaakster kiezen uit de omgeving Bunschoten. Bekijk eerdere reviews, foto’s en badges die de helpers hebben verdiend. Badges kunnen door de werksters verdiend worden bij het volgen van een aanvullende cursus of het doorlopen van een aanvullende screening.
Wij laten de keuze helemaal aan jou over, omdat jij zelf het beste weet aan welke wensen de hulp moet voldoen. Na de boeking kun je contact opnemen met de helper naar keuze en kun je elkaar een beetje leren kennen via de chatfunctie op het platform. Bespreek ook alvast de werkzaamheden, wel zo handig dat de hulp weet wat er van hem/ haar verwacht wordt!

Hoeveel ga ik betalen?

Het uurtarief wordt door de helper bepaald. Het uurtarief is per hulp in te zien bij de boeking. De verschillen op het gebied van de uurtarieven hebben te maken met de eerdere werkervaring of leeftijd van de helper.
Optioneel kun je, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee is alles goed geregeld voor jou én de helper.

Boek een huishoudelijke hulp in Bunschoten!

Een schoonmaakster die het huis onder handen komt nemen, klinkt natuurlijk wel erg aantrekkelijk. Boek daarom nu een huishoudelijke hulp in Bunschoten!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Bunschoten.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...