Boek nu een huishoudelijke hulp in Buren


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Buren bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Buren

Plof je na een lange werkdag liever neer op de bank, dan dat je het huis nog moet schoonmaken? Dat begrijpen we heel goed. Via het Hlprs platform boek je gemakkelijk een huishoudelijke hulp die heel jouw huis komt schoonmaken.
Nadat je zelf de werkdag en tijd gekozen hebt, zie je in een oogopslag wie er als helper beschikbaar is in Buren. Nu heb jij alle ruimte om zelf een eigen geschikte werkster te kiezen die voldoet aan jouw wensen. Want wie weet dit nu beter dan jij zelf? De helpers bepalen zelf het uurtarief, op basis van het advies die wij aan de werksters geven op basis van leeftijd en werkervaring. Via het online platform kun je ook de beoordelingen lezen die anderen klanten aan de helpers hebben gegeven. Ook zijn ze voorzien van badges die een bepaalde waarde aangeven. Bijvoorbeeld het afronden van een cursus of het hebben doorlopen van een extra screening. Handig toch!

Werkzaamheden van de helper

De huishoudelijke hulpen kunnen jou bij veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden helpen. Naast de basistaken zoals stofzuigen en dweilen kunnen ze je ook helpen bij de niet alledaagse klussen. Denk hierbij aan het opmaken van het bed of het wassen van de ramen bijvoorbeeld.
Veel voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Afstoffen van het interieur
Keukenkastjes schoonmaken
Stofzuigen van vloeren
Reinigen van de badkamer
Je kunt nadat je een huishoudelijke hulp boekt in Buren, snel en gemakkelijk contact opnemen via de chat op het online platform Hlprs. Zo kun je alvast aangeven wat je wensen zijn wat betreft het schoonmaken en kun je elkaar al een beetje leren kennen!

Onze garantie

Onze Hlprs Happiness Garantie gaat jou sowieso happy maken! Deze garantie biedt 100% tevredenheid en je bent daarnaast verzekerd voor alles. Jij en de hulp hoeven je dus nergens druk over te maken, dit gaat op basis van risk-sharing, wel zo eerlijk!
Onze helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, wat betekent dat ze volledig wit werken, wel zo fijn! Je hoeft je ook niet druk te maken om de administratie, dat regelen wij. Jij hoeft alleen het bedrag achteraf te betalen via de automatische incasso of via iDEAL.

Boek een huishoudelijke hulp in Buren

Boek snel een huishoudelijke hulp en houd meer tijd over voor andere- leuke- dingen!
Neem gerust contact op met de klantenservice, indien je nog vragen hebt.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Buren.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...