Boek nu een huishoudelijke hulp in Capelle aan den IJssel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Capelle aan den IJssel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Capelle aan den IJssel

Extra hulp nodig bij het huishouden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Capelle aan den IJssel. We snappen dat jij na een drukke dag of lange werkweek niet meer op het huishouden zit te wachten. Bespaar je kostbare vrije tijd en besteed deze aan andere -leuke- dingen!
Op het platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de werkster op een voor jou goed gelegen moment aan de slag gaat. In één duidelijk overzicht zie je vervolgens alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Welke schoonmaakster er bij jou aan de slag gaat, kies je helemaal zelf. Waarom we deze keuze bij jou leggen? Jij weet zelf natuurlijk het beste aan welke eisen een goede schoonmaakster moet voldoen. We helpen je bij het maken van de juiste keuze. Op het platform zie je per helper welke badges hij of zij bezit. Deze kunnen helpers verdienen na het volgen van een relevante cursus of doorlopen van een aanvullende screening. Ook lees je beoordelingen, geschreven door klanten waar de schoonmaakster heeft gewerkt. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Wat doet de werkster?

De huishoudelijke hulpen uit Capelle aan den IJssel nemen allerlei klusjes in het huishouden onder handen. Zo hepen ze je graag met de standaard schoonmaakklusjes, zoals stoffen en dweilen. Natuurlijk kun je ook altijd vragen of ze willen helpen met andere taken. Bijvoorbeeld het strijken van wasgoed, opmaken van bedden of het wassen van ramen.
Veel voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Afstoffen
Keuken schoonmaken
Badkamer poetsen
Ramen zemen
Heb je een geschikte schoonmaakster gevonden? Gelijk na het boeken kun je contact opnemen met de helper. We adviseren om hiervoor de chatfunctie op het platform te gebruiken. Ideaal om al een keer door te spreken wat er allemaal schoongemaakt moet worden. Daarnaast natuurlijk ook een leuke manier om alvast een beetje kennis met elkaar te maken.

100% tevredenheid

100% tevredenheid, dat garanderen we al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan. We verzekeren je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én de schoonmaakster. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De helper die jouw huishouden onder handen komt nemen, doet dit volledig legaal. De schoonmaakster is werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met stapels aan administratie. Boek alleen achteraf het factuurbedrag over. Dit kan via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Wacht niet langer!

Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Capelle aan den IJssel!
De klantenservice staat voor je klaar wanneer je nog vragen hebt of er iets niet helemaal duidelijk is.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Capelle aan den IJssel.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...