Boek nu huishoudelijke hulp in Cranendonck


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Cranendonck bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Cranendonck

Hlprs begrijpt dat jij in het weekend of na een lange werkdag niet zit te wachten om het huis schoon te maken. Je kostbare vrije tijd besteed je veel liever aan andere -leuke- dingen. Groot gelijk! Wij bieden hiervoor de ideale oplossing: een gescreende huishoudelijke hulp in de regio Cranendonck. Boek nu heel gemakkelijk een helper via ons handige online platform!
Op ons online platform zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Maak hieruit zelf een keuze voor een passende schoonmaakster. We laten deze keuze volledig over aan jou. Dit doen we omdat jij natuurlijk als beste weet aan welke eisen een goede huishoudelijke hulp moet voldoen! Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer je iemand in je huis laat.
Natuurlijk proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hiervoor maken we onder andere gebruik van badges. Alle werksters hebben de mogelijkheid om badges te verdienen. De helper kan een badge verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Naast badges kun je ook eerdere beoordelingen lezen over de helpers. Deze beoordelingen zijn geschreven door eerdere klanten waar de helper aan de slag is geweest. Dat maakt de keuze gemakkelijker, toch?

Wat doet de helper?

De werksters uit Cranendonck nemen je hele huishouden onder handen. Naast standaard schoonmaak taken, kun je ook vragen of ze een handje helpen met andere zaken. Voorbeelden hiervan zijn het strijken van wasgoed, ramen zemen en opmaken van bedden. Veel voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Stoffen
Dweilen
Sanitair reinigen
Keuken schoonmaken
Neem na het boeken van de schoonmaker gelijk contact op met hem of haar. Je kunt hiervoor de chatfunctie op het platform gebruiken. Naast een leuke manier om al een beetje kennis te maken, is het ook erg handig om het huishouden samen door te spreken. Geef aan wat er allemaal gedaan moet worden.

100% tevredenheidsgarantie

Wil je zeker weten dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Een 100% tevredenheidsgarantie waarbij we verzekeren dat alles goed is geregeld.
Alle helpers werken ‘wit’ via de regeling ’dienstverlening aan huis’. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, zo zorgen wij onder andere voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Maak gebruik van een automatische incasso of boek het bedrag achteraf over via iDEAL.

De Hlprs Happiness Garantie

Als je een schoonmaakster boekt via Hlprs, kun je ook optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je kiest voor deze garantie, ben je verzekerd van 100% tevredenheid! Zo valt het eigen risico weg bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, maar ook wordt jouw huishoudelijke hulp uitbetaald bij ziekte. Goed geregeld voor jou én de helper dus! En dat op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, geheel in het ‘wit’ dus. Geen zorgen om de administratie, dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling achteraf, dit kan veilig via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Cranendonck

Vragen over het boeken van een huishoudelijke hulp? Wij helpen je graag. Neem razendsnel contact op door gebruik te maken van de chat of bekijk het Help Center.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Cranendonck.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...