Huishoudelijke hulp Dantumadeel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Dantumadeel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Start je boeking
Selecteer...

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Dantumadeel

Geen tijd voor het huishouden of simpelweg geen zin? Geen nood, boek dan gewoon een gescreende huishoudelijke hulp en laat het huishouden over aan iemand anders! Op die manier houd jij meer tijd over voor bijvoorbeeld je gezin, hobby of sport.
Via het Hlprs platform ben je in een aantal klikken verwijderd van een huishoudelijke hulp. Geef je wensen aan en vervolgens zie je in één overzicht alle huishoudelijke hulpen uit Dantumadeel. Hieruit maak jij zelf de keuze. Kies de schoonmaakster die het beste bij jou past. Je kunt beoordelingen bekijken die de helper eerder heeft ontvangen van andere klanten. Ook zie je badges die de hulp heeft verdiend. Badges zijn te verdienen bij een aanvullende screening of wanneer de werkster een cursus heeft gevolgd. Op die manier proberen we de keuze voor je makkelijker te maken!
Selecteer twee of drie helpers die jou het meeste aanspreken. Zodra een van hen de boeking heeft geaccepteerd, krijg je hier bericht van. Je kunt dan gelijk contact opnemen met de helper, bijvoorbeeld voor het doorspreken van de werkzaamheden. Daarna kan de helper aan de slag!

Wat zijn de werkzaamheden?

De helpers houden van een schoon huis en gaan pas weg als jij tevreden bent! Veelvoorkomende werkzaamheden van de huishoudelijke hulpen:
Stoffen
Stofzuigen
Sanitair poetsen
Dweilen

Hoe werkt de betaling?

Na de laatste werkzaamheden van die maand krijg je een factuur. Die factuur kun je gemakkelijk en veilig voldoen via iDEAL of een automatische incasso.
De werksters bepalen zelf hun uurtarief, dit doen ze op basis van eerdere werkervaring, aanbod in de regio en leeftijd. Tijdens de boeking kun je per helper het uurtarief inzien wat ze vragen. Zo kies jij altijd de helper die past in jouw prijsklasse.
Alle helpers werken volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’, volledig wit dus. Jij hebt geen omkijken naar de facturatie en administratie, dit wordt door Hlprs geregeld.

De Hlprs Happiness Garantie

Een bijkomend voordeel van Hlprs is de Hlprs Happiness Garantie. Hier kun je optioneel voor kiezen wanneer je een hulp boekt. Met deze garantie ben je verzekerd van 100% klanttevredenheid! Je weet zo zeker dat alles goed geregeld is, denk aan doorbetaling aan de helper bij ziekte en de eigen risico vervalt bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering.

Boek een huishoudelijke hulp in Dantumadeel

Waar wacht je nog op? Boek direct een huishoudelijke hulp in Dantumadeel en laat het huishouden over aan iemand anders!
Heb je nog vragen? In ons Help Center vind je antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Dantumadeel

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...