Huishoudelijke hulp De Ronde Venen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in De Ronde Venen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp De Ronde Venen

Totaal geen zin om na een lange werkdag het huishouden te moeten doen? Dat begrijpen we heel goed. Waarom zou je het schoonmaken daarom niet aan iemand anders over laten? Wacht niet langer en boek snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp via het platform van Hlprs!

Hoe werkt Hlprs?

Bij Hlprs kies jij zelf de huishoudelijke hulp uit. Geef de dag en het tijdstip aan wanneer je een hulp nodig hebt, vervolgens zie je in één overzicht alle huishoudelijke hulpen uit jouw buurt. Bekijk eerdere beoordelingen die ze hebben ontvangen en maak de juiste keuze. Wij adviseren altijd twee of drie helpers te kiezen die jou het meeste aanspreken. Vervolgens krijg je bericht wanneer een van hen de boeking heeft geaccepteerd. Wanneer dat het geval is, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Bespreek alvast de werkzaamheden en leer elkaar een beetje kennen!
Na afloop van de werkzaamheden ontvang je de factuur van de gewerkte uren, die kun je gemakkelijk voldoen via iDEAL of automatische incasso. Bij Hlprs heb je geen omkijken naar de facturatie en administratie, dit wordt volledig voor je geregeld! Jij hoeft alleen maar te genieten van een heerlijk schoon huis.

Wat zijn de werkzaamheden?

De schoonmaaksters houden van een schoon en opgeruimd huis en helpen jou daar graag een handje bij! De werkzaamheden zijn in onderling overleg met de huishoudelijke hulp. Een aantal van de veelvoorkomende werkzaamheden zijn:
Badkamer poetsen
Sanitair schoonmaken
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Ramen lappen

De Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je alles goed geregeld wil hebben, kies je optioneel voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% klanttevredenheid. Zo wordt de hulp doorbetaald bij ziekte en vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering.
Alle werksters werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Deze manier van werken is volkomen ‘wit’. Dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken!

Boek een huishoudelijke hulp in De Ronde Venen!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Wil je ook meer tijd over houden voor andere dingen dan het huishouden? Boek dan een huishoudelijke hulp via het Hlprs platform!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in De Ronde Venen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...