Huishoudelijke hulp De Wolden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in De Wolden bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp De Wolden

Zie jij er ook altijd tegenop om na een lange werkweek het huis nog te moeten schoonmaken? Ga jij ook liever andere -leuke- dingen doen? Wij begrijpen dat heel goed, geen nood wij hebben de perfecte oplossing! Boek snel een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving De Wolden en geef het huishouden uit handen.

Hoe werkt het platform?

Via het Hlprs platform boek je snel een schoonmaakster uit de buurt. Geef aan of je eenmalig of structureel een hulp zoekt en op welke dag. Vervolgens kun je uit een overzicht van alle hulpen uit de buurt van De Wolden, een helper kiezen. Je kunt beoordelingen zien die de hulpen eerder hebben ontvangen en ook badges zijn zichtbaar. Badges kunnen door de helpers verdiend worden bij het doorlopen van een aanvullende screening of wanneer ze een relevante cursus hebben gevolgd.
Tijdens de boeking kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zeker een aanrader! Zodra de helper naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast de werkzaamheden bespreken en elkaar een beetje leren kennen.

Wat zijn de werkzaamheden?

Bij de werkzaamheden kun je denken aan allerlei huishoudelijke klusjes. De helpers helpen je graag overal bij! Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:
Badkamer poetsen
Sanitair schoonmaken
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Ramen lappen
De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Hlprs geeft ze hierbij een richtlijn, bijvoorbeeld op basis van werkervaring en aanbod in de regio. Tijdens de boeking kun je per helper het gevraagde uurtarief inzien. Zo kies jij altijd een schoonmaakster in jouw eigen prijsklasse.

De voordelen van Hlprs

Naast dat je zelf een werkster uitzoekt, werken ze ook allemaal ‘wit’ volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Daarnaast regelt Hlprs de facturatie en administratie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is aan het doen van de betaling achteraf, dat makkelijk kan via iDEAL of automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in De Wolden

Wacht niet langer en boek een huishoudelijke hulp!
Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in De Wolden

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...