Huishoudelijke hulp Den Haag


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Den Haag bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Den Haag

Zit jij na een drukke werkweek nog te wachten op het doen van het huishouden? Waarschijnlijk niet. Bij Hlprs ben je aan het juiste adres! Via ons platform kom je snel en gemakkelijk in contact met een gescreende huishoudelijke hulp. Zo verlies jij je kostbare vrije tijd niet aan schoonmaken, maar kun je deze besteden aan andere -leuke- dingen.
Via ons online platform zie je in één oogopslag het aanbod van actieve huishoudelijke hulpen in regio Den Haag. Kies bij ons zélf een passende werkster. Wie weet er immers beter wat aansluit bij je wensen en behoeften dan jij zelf? Juist, niemand! Waar wij voor zorgen is dat alle helpers gescreend zijn. Tevens kun je via het platform beoordelingen lezen die de helpers hebben ontvangen van andere klanten. De helpers kunnen ook badges verdienen, wanneer ze bijvoorbeeld een extra screening doorlopen of een cursus volgen. Dit maakt de keuze voor jou nóg makkelijker!

Wat doet een helper?

De huishoudelijke hulpen helpen je met allerlei soorten schoonmaakklusjes. Naast basistaken als stoffen en dweilen, helpen ze je ook maar al te graag met extra klusjes. Denk hierbij aan het wassen van ramen en het opmaken van bedden bijvoorbeeld. Vaak voorkomende klusjes van de schoonmaaksters zijn:
Afstoffen
Dweilen
Stofzuigen
Reinigen van badkamers
Je boekt de helper op een eigen gekozen dag en tijdstip, zo weet je zeker dat het voor jou goed uitkomt. Na de boeking neem je eenvoudig contact op met de helper via de handige chatfunctie. Ideaal om de klusjes alvast eens door te spreken, geef bijvoorbeeld aan waar de schoonmaakster extra aandacht aan moet besteden. Je hebt zo ook gelijk de mogelijkheid om elkaar alvast een beetje te leren kennen!

De Hlprs Happiness Garantie

Maak gebruik van de Hlprs Happiness Garantie! Dit is de 100% tevredenheidsgarantie. Hiermee ben je ervan verzekerd dat alles, voor jou én voor de helper, goed is geregeld. Dit alles op basis van risk-sharing. Van deze garantie wordt iedereen happy!
De helper gaat bij jou aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis. Dit is volledig in het ‘wit’. Geen zorgen, je zit niet met stapels administratie, wij regelen alles! Het enige wat jij hoeft te doen is achteraf de factuur te voldoen via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso. Dat is alles, makkelijk hè?

Huishoudelijke hulp Den Haag: boek direct!

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Besteed je tijd aan leuke dingen in plaats van aan schoonmaken! Boek een huishoudelijke hulp in Den Haag!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Den Haag

Den Haag centrum Scheveningen Haagse Hout Leidschenveen Laak Escamp Segbroek Loosduinen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...