Huishoudelijke hulp Den Helder


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Den Helder bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Den Helder

Schaam jij je voor je huis, wanneer er visite langs wil komen? Omdat het bijvoorbeeld niet zo schoon is als dat je graag had gehoopt? Boek dan een huishoudelijke hulp via het online platform van Hlprs en laat eenmalig of structureel je huis schoonmaken!

Hoe boek ik een schoonmaakster?

Selecteer het moment waarop jij graag de hulp zou willen ontvangen. Het handigste is dat je de eerste keer thuis bent, zodat je kan aangeven waar de schoonmaakmiddelen – en producten staan. Na die keuze, kun je in één overzicht alle huishoudelijke hulpen uit omgeving Den Helder zien. Bekijk foto’s, eerdere werkervaring en reviews van andere klanten. Dat maakt het kiezen toch makkelijker! Wij adviseren meerdere helpers te selecteren die jou aanspreken, voor het geval dat iemand de opdracht toch moet weigeren.
Je krijgt bericht wanneer een schoonmaakster naar keuze de boeking heeft geaccepteerd. Op dat moment kun je gelijk contact met haar opnemen, om bijvoorbeeld de werkzaamheden te bespreken of elkaar al een beetje te leren kennen.
Na de werkzaamheden krijg je een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk en veilig kunt voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

Alles wat met het huishouden heeft te maken, doen de poetshulpen graag. Denk aan stoffen, stofzuigen en dweilen, maar ook iets extra’s zoals ramen lappen of strijken. Je kunt bijvoorbeeld ook een werkschema maken, zodat de helper precies weet wat er gedaan moet worden. Wel zo handig!

Wat betaal ik voor een huishoudelijke hulp?

Dat verschilt per huishoudelijke hulp. De ene hulp vraagt iets meer per uur dan de ander, dit mogen ze namelijk zelf bepalen. Wij geven ze wel een richtlijn, op basis van werkervaring bijvoorbeeld of leeftijd.
Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zeker een aanrader, want zo weet je dat het goed zit voor jou én de helper. 100% tevredenheid dus!

Boek een huishoudelijke hulp in Den Helder

Heb je nog vragen? Het antwoord hierop vind je vast in ons Help Center!
Verras je visite met een schoon huis en boek een huishoudelijke hulp in omgeving Den Helder!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Den Helder

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...