Huishoudelijke hulp Deurne


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Deurne bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Deurne

Wie wil er nu na een lange werkdag nog beginnen aan z’n eigen huishouden? Het online platform Hlprs zorgt ervoor dat jij snel in contact komt met een goede poetshulp. Handig als je ramen weer eens gelapt moeten worden. Hierdoor hou je veel meer tijd over voor leuke dingen!
Om met een hulp uit Deurne in contact te komen, maak je gebruik van het online platform Hlprs. In één opslag zie je de schoonmakers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn om huishoudelijk werk te verrichten. De huishoudelijke hulpen zijn allemaal voorzien van badges, zodat je precies weet hoe ver de hulp in het screeningsproces is. Daarnaast kun je ook beoordelingen lezen over de werkster. Dit stelt jou in staat om de beste schoonmaker te kiezen. Hoe makkelijk wil je het hebben, die huishoudelijke hulp is zo gevonden! Wanneer de helper bij jou heeft schoongemaakt, kun jij hem of haar ook beoordelen. Zo help je ook andere klanten met hun keuze!

Waar kun je de helpers nu precies voor inschakelen?

De schoonmaaksters werkzaam via Hlprs kunnen jou helpen bij veel werkzaamheden. Zo kun je denken aan klusjes zoals stoffen, dweilen of de ramen zemen. Andere klusjes waar ze bij kunnen helpen zijn bijvoorbeeld het bed opmaken of stofzuigen. Het is aan jou om aan te geven wat er gedaan moet worden. Taken die veel voorkomen zijn:
Stoffen van het meubilair
De keuken poetsen
Dweilen
Ramen wassen
Je kunt de werkzaamheden tijdens een kennismaking met de huishoudelijke hulp natuurlijk doornemen. Hlprs heeft een chatfunctie die jij kunt gebruiken om direct contact op te nemen met de kandidaat die jou geschikt lijkt. Je leert zo de schoonmaker al kennen! Je bepaalt zelf hoe laat en op welke dag de helper naar jou toe komt om schoon te maken. Je hebt zo dus altijd een huishoudelijke hulp op de tijd die voor jou uitkomt!

Niet alleen een huishoudelijke hulp

Naast dat we een goede schoonmaakster aanbieden, hebben wij ook de Hlprs Happiness Garantie. Je gaat sowieso happy worden van deze garantie! Dit betekent dat alles super geregeld is voor jou en de huishoudelijke hulp. Dit gaat allemaal op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Ook hoef jij je niet druk te maken om uren bezig te zijn met de administratie. Hlprs gaat namelijk aan de slag met de facturatie waardoor jij alleen nog maar het bedrag over hoeft te maken via iDEAL, of je laat dit doen via de automatische incasso; aan jou de keuze. Ten slotte gaan de helpers in Deurne gaan aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis, ze werken dus volledig “wit”, fijn toch?

Boek nu een huishoudelijke hulp in Deurne

Niets is fijner om na een lange werkdag thuis te komen in een spic en span schoon huis! Bespaar dus nu kostbare tijd en meld je vandaag nog aan, zodat je snel een helper in Deurne krijgt. Is het nog niet helemaal duidelijk, of heb je bijvoorbeeld vragen over het boekingsproces? Wij zijn er voor jou! Bekijk nu ons Help Center.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Deurne

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...