Huishoudelijke hulp Doesburg


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Doesburg bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Doesburg

Geen tijd, geen zin? Schakel dan een huishoudelijke hulp in! Dé oplossing voor wanneer je het huishouden liever uit handen geeft. Boek snel een schoonmaakster in Doesburg via het platform van Hlprs!
Je kunt via het platform van Hlprs zelf jouw helper kiezen. Vooraf selecteer je een geschikte dag en tijd en daarna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers in de omgeving Doesburg. Zo weet je zeker dat de werkster langskomt op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt. We proberen de keuze zo makkelijk mogelijk voor jou te maken, door bijvoorbeeld eerdere beoordelingen te laten zien en het aantal badges van de helper. Deze badges kunnen verdiend worden door bijvoorbeeld een aanvullende screening of door het volgen van een schoonmaakcursus. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de poetshulp die jij kiest!
Het uurtarief wordt door de schoonmaakster zelf bepaald. Hlprs geeft ze hierbij advies, op basis van leeftijd, werkervaring en aanbod in de regio bijvoorbeeld. Tijdens de boeking kun je per helper het uurtarief inzien. Zo kies jij altijd een werkster die past bij jouw prijsklasse.

Taken van de schoonmaakster

De werksters via Hlprs voeren een tal van werkzaamheden uit. Denk aan standaard huishoudelijke klusjes als stoffen en stofzuigen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals bedden opmaken en strijken. Jij bent degene die bepaalt wat er gedaan moet worden. We adviseren om de taken vooraf met de helper te bespreken. Veelvoorkomende taken zijn:
Afstoffen
Dweilen
Ramen zemen
Reinigen van de badkamer
Heeft de werkster naar keuze jouw boeking geaccepteerd? Neem dan gelijk contact op met de helper via de handige chatfunctie op het platform. Ideaal om met de schoonmaakster even kennis te maken en bepaalde afspraken te maken. Je kan dan ook aangeven of er bijvoorbeeld ergens extra aandacht aan besteed moet worden.

De Hlprs Happiness Garantie

Wil je dat alles goed geregeld is voor jou én voor de schoonmaakster? Dan adviseren wij de Hlprs Happiness Garantie. Hiervan wordt iedereen happy! Dit is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus. Ga voor 100% tevredenheid en kies de Hlprs Happiness Garantie!
De helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, waardoor zij volledig in het ‘wit’ werken. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met stapels administratie. Dit neemt Hlprs voor je uit handen, zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling. Dit kan eenvoudig achteraf via iDEAL of door een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Doesburg

Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Doesburg!
Vragen over het boekingsproces? Bekijk ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Doesburg

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...