Huishoudelijke hulp Doetinchem


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Doetinchem bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Doetinchem

Ben jij geen ster in schoonmaken en laat je het liever over aan iemand anders? Dan ben jij bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons online platform boek je snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp. Binnen no-time kom je in contact met een schoonmaakster uit Doetinchem.

Hoe werkt het?

Nadat je een dag en tijdstip hebt geselecteerd waarop je de hulp wil ontvangen, kun je in één overzicht alle huishoudelijke hulpen uit de buurt van Doetinchem zien. Hieruit maak jij helemaal zelf de keuze uit de juiste hulp. Deze keuze baseer je op eerdere beoordelingen die de helper heeft ontvangen of de badges die hij of zij heeft. Badges kunnen verdiend worden met het doorlopen van een aanvullende screening óf het volgen van een cursus.
Wanneer je de helper hebt geboekt, kun je gemakkelijk contact leggen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar bijvoorbeeld al een beetje leren kennen en je zou de werkzaamheden alvast kunnen bespreken.
Achteraf betaal je veilig via iDEAL of automatische incasso.

De taken van de helper

De werksters via Hlprs nemen een heleboel werkzaamheden onder handen. Denk hierbij niet alleen aan de standaard huishoudelijke taken, maar ze draaien hun hand ook niet om voor wat extra werkzaamheden. De veel voorkomende taken van de helpers uit Doetinchem:
Stoffen
Stofzuigen
Ramen lappen
Dweilen

De voordelen van Hlprs

Naast dat je zelf de schoonmaakster mag uitkiezen bij Hlprs, weet je ook zeker dat alles goed geregeld is. Zo nemen wij de administratie en facturatie voor je uit handen. De helpers werken allemaal ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Helemaal legaal dus.
Bevalt de huishoudelijke hulp niet, kun je gemakkelijk en snel een nieuwe hulp boeken via het platform.
Optioneel kun je ook kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Een échte aanrader als jij alles goed geregeld wil hebben voor jou én de huishoudelijke hulp! Met deze garantie garanderen we 100% tevredenheid en dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!

Huishoudelijke hulp boeken?

Sta jij nu ook te springen om een huishoudelijke hulp? Boek dan snel een hulp en houd tijd over voor andere dingen!
Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij onze klantenservice, door te WhatsAppen of te mailen naar help@hlprs.nl

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Doetinchem

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...