Boek nu huishoudelijke hulp in Drimmelen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Drimmelen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Drimmelen

Extra hulp nodig bij het huishouden? Via Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Drimmelen. We snappen dat jij in het weekend, na een drukke week, niet zit te wachten op het huishouden. Snappen we! Bespaar daarom je kostbare vrije tijd en besteed deze aan leuke dingen!

Hoe werkt Hlprs?

Selecteer een dag en tijdstip waarop je de huishoudelijke hulp zou willen ontvangen. Geef ook aan of je voor eenmalig of voor structureel hulp nodig hebt. Vervolgens zie je een overzicht van alle actieve helpers uit de buurt van Drimmelen. Kies hieruit de schoonmaakster die jij het beste bij jou vindt passen! We proberen je hierbij een handje te helpen, zo kun je beoordelingen zien die de helper heeft ontvangen, maar ook badges zijn in te zien. Badges zijn voor de werksters op verschillende manieren te verdienen, bij een ID-check bijvoorbeeld, een aanvullende screening of een behaalde schoonmaakcursus. Per helper kun je ook het uurtarief in zien, dit kan namelijk per hulp verschillen. Zo maak jij altijd de beste keuze!
We adviseren altijd om meerdere helpers te selecteren. Zij worden als eerste benaderd of dat zij de boeking willen accepteren. Als ze dat niet kunnen, wordt jouw boeking doorgestuurd naar andere helpers uit de buurt. Zodra een schoonmaakster jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar. Bijvoorbeeld via de chatfunctie op het platform. Bespreek alvast jouw verwachtingen en de werkzaamheden, voordat de eerste afspraak plaatsvindt!

Wat zijn de werkzaamheden?

De huishoudelijke hulpen in Drimmelen nemen maar al te graag je huishouden onder handen. Naast de standaardtaken, zoals stoffen en stofzuigen, helpen ze ook graag een handje met andere zaken. Denk hierbij aan het wassen van ramen, opmaken van bedden of strijken van wasgoed. Vaak voorkomende taken van de werksters zijn:
Ramen wassen
Dweilen
Stofzuigen
Afstoffen
Achteraf krijg je een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk kunt betalen via iDEAL of automatische incasso. Je hoeft dus geen contant geld in huis te hebben!

De Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed is geregeld? Voor jou én voor de poetshulp? Dan is de Hlprs Happiness Garantie echt iets voor jou! En dat tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur. Van deze garantie wordt iedereen happy!
De werkster die bij jou aan de slag gaat, doet dit volledig in het ‘wit’. Alle schoonmaaksters werkzaam via Hlprs gaan aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, we zadelen je niet op met stapels aan administratie. Dit nemen wij voor je uit handen!

Boek een huishoudelijke hulp in Drimmelen!

Raadpleeg ons Help Center wanneer je nog vragen hebt.
Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Drimmelen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Drimmelen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...