Boek nu huishoudelijke hulp in Druten


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Druten bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Druten

Na een lange werkdag of een drukke week zit jij natuurlijk niet meer te wachten op het doen van het huishouden. Dat snappen we! Via Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit Druten. Zo kan jij je kostbare vrije tijd besparen en besteden aan andere -leuke- dingen!
Om er zeker van te zijn dat de helper op een voor jou goed gelegen moment komt, selecteer je vooraf een dag en tijdstip op het platform. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle actieve schoonmaaksters uit de omgeving Druten. Kies uit dit overzicht zelf de helper die bij jou aan de slag gaat. Jij weet immers het beste aan welke eisen een goede poetsvrouw moet voldoen. We doen er alles aan om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo lees je beoordelingen over de helper, geschreven door andere klanten waar hij of zij ooit heeft gewerkt. Krijg zo een goed beeld van wat je van de werkster kunt verwachten. Daarnaast zie je per helper de badges die er zijn verdiend. Deze badges zijn te verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus.

Wat doet de helper?

De huishoudelijke hulpen uit Druten helpen je met allerlei soorten klusjes in het huishouden. Naast standaardtaken zoals stoffen en dweilen, staan ze ook voor je klaar bij andere werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het strijken van wasgoed en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken:
Dweilen
Stoffen
Ramen lappen
Stofzuigen
Nadat de helper naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar. We raden aan om hier de handige chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Spreek samen al een keer door wat er allemaal moet gebeuren in huis. Geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar de werkster extra rekening mee moet houden. Tevens kun je elkaar ook al een beetje leren kennen.

De voordelen van Hlprs

Niet alleen kun je via ons platform zelf een werkster kiezen, maar ook werken alle helpers ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Ook heb je geen omkijken naar de facturatie en administratie. Dit nemen we volledig voor je uit handen. Achteraf krijg je de factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk via iDEAL of een automatische incasso kunt voldoen. Je hoeft dus geen contant geld in huis te hebben.
Ook uniek in Nederland: De Hlprs Happiness Garantie. Hier kun je, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, voor kiezen wanneer je een hulp boekt. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid en weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de poetsvrouw.

Boek een huishoudelijke hulp in Druten!

Vragen over het boekingsproces? Raadpleeg ons Help Center!
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Druten!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Druten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...