Boek nu een huishoudelijke hulp in Echt-Susteren


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Echt-Susteren bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Echt-Susteren

Jij zit natuurlijk na een lange werkdag niet meer te wachten op het schoonmaken van je huis. Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Echt-Susteren. Waar wacht je nog op?
Doordat je op het platform vooraf een dag en tijdstip selecteert, weet je zeker dat de werkster op een voor jou goed gelegen moment komt. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle actieve schoonmaaksters bij jou in de omgeving. Kies vervolgens zelf welke werkster er bij jou komt poetsen. We leggen deze keuze in jouw handen, omdat jij natuurlijk het beste weet aan welke eisen een goede schoonmaakster moet voldoen. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, maken we gebruik van beoordelingen en badges. We vragen al onze klanten, wanneer er een helper aan de slag is geweest, om een beoordeling te schrijven over het geleverde resultaat. Zo krijg je een goed beeld wat je van de schoonmaakster kunt verwachten. Ook zie je per helper welke badges hij of zij heeft behaald. Badges zijn bijvoorbeeld te behalen met het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus.

De taken van de helpers

De huishoudelijke hulpen uit Echt-Susteren nemen je hele huishouden onder handen. Naast standaard schoonmaaktaken, kun je ook vragen of ze een handje helpen met andere zaken. Voorbeelden hiervan zijn het strijken van wasgoed, wassen van ramen en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Stoffen
Dweilen
Stofzuigen
Ramen wassen
Nadat de helper naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact met hem of haar opnemen. Je kunt hiervoor de chatfunctie op het platform gebruiken. Bespreek de werkzaamheden en vertel je verwachtingen. Daarnaast kun je elkaar al een beetje leren kennen, voordat de hulp aan de slag gaat.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we 100% tevredenheid. Je weet zo zeker dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, maar ook voor de schoonmaakster. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De werkster gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Je hebt geen omkijken naar de facturatie en administratie, dat regelen wij voor je. Jij hoeft alleen nog maar achteraf de betaling te voldoen. Boek het bedrag achteraf over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp boeken in Echt-Susteren

Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Echt-Susteren!
Raadpleeg ons Help Center wanneer je nog vragen hebt. Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar help@hlprs.nl

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Echt Susteren

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...