Boek nu een huishoudelijke hulp in Edam-Volendam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Edam-Volendam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Edam-Volendam

Kun je wel wat extra hulp in het huishouden gebruiken? Of besteed je het liever helemaal uit? Via het Hlprs platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp! In één duidelijk overzicht zie je alle actieve schoonmaaksters in de regio Edam-Volendam. Hieruit kies je helemaal zelf een geschikte werkster, jij weet immers het beste welke hulp het beste bij jou past!

Hoe werkt het platform?

Geef aan wanneer je de hulp zou willen ontvangen en of je dat eenmalig zou willen of structureel. Vervolgens kun je uit een lijst van alle hulpen uit jouw omgeving, de meest geschikte poetsvrouw kiezen. We proberen je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van deze keuze. Zo kun je beoordelingen van eerdere klanten lezen waar de helper aan de slag is geweest. Daarnaast kunnen de helpers badges verdienen, bijvoorbeeld bij het doorlopen van een extra screening of het volgen van een schoonmaakcursus. De badges zijn per helper terug te vinden op het platform.

Wat zijn de werkzaamheden van de helpers?

De werksters helpen je met allerlei huishoudelijke taken. Naast de basistaken, zoals stoffen en dweilen, kun je altijd vragen of ze een handje willen helpen met andere zaken. Enkele voorbeelden van andere klusjes die vaak worden uitgevoerd zijn strijken en het opmaken van bedden. Andere vaak voorkomende taken van de helpers:
Dweilen van vloeren
Wassen van ramen
Stofzuigen van kamers
Afstoffen van meubels
Nadat een helper jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Bespreek hier de schoonmaakklusjes alvast een keer. Ook kun je aangeven of er zaken zijn waar de schoonmaakster extra aandacht moet geven. Natuurlijk is het ook een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen!

De Hlprs Happiness Garantie

Heb je een geschikte huishoudelijke hulp gevonden in de regio Edam-Volendam? Dan kun je optioneel gebruik maken van onze 100% tevredenheidsgarantie: de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je ervan verzekerd dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. We werken met deze garantie op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Maak je geen zorgen om de administratie, die neemt Hlprs op zich. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Boek het bedrag veilig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Edam-Volendam

Besteed weer tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Edam-Volendam.
Vragen over het boekingsproces? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Edam-Volendam

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...