Boek nu een huishoudelijke hulp in Eemnes


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Eemnes bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Eemnes

Zie jij er ook altijd tegenop om na een lange werkweek het huis nog te moeten schoonmaken? Ga jij ook liever andere -leuke- dingen doen? Wij begrijpen dat heel goed, geen nood wij hebben de perfecte oplossing! Boek snel een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving Eemnes en geef het huishouden uit handen.

Hoe boek ik een hulp?

Het boeken van een hulp gaat heel makkelijk. Selecteer op het platform wanneer en hoe vaak je de hulp nodig hebt. Vervolgens kies je uit een overzicht van alle hulpen uit omgeving Eemnes de schoonmaakster die jou het meeste aanspreekt. Hoe jij dan de beste keuze maakt? Simpel, bekijk bijvoorbeeld beoordelingen die de helper eerder heeft ontvangen. Zo krijg jij een goed beeld van de werkster. De helpers kunnen ook badges verdienen, bijvoorbeeld bij het behalen van een schoonmaakcursus of bij een aanvullende screening. Op het platform kun je zien welke badges een helper heeft verdiend.
Per schoonmaakster kun je het uurtarief inzien. Zo zal de ene hulp misschien een hoger uurtarief hanteren dan de ander. Zij mogen dit namelijk zelf bepalen, op basis van werkervaring bijvoorbeeld. Zo kies jij altijd een hulp die past in jouw prijsklasse!

De Hlprs Happiness Garantie

Optioneel kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie wanneer je een poetsvrouw boekt via Hlprs. Moet niet, maar is zeker een aanrader. Met de Hlprs Happiness Garantie ben je gegarandeerd van 100% tevredenheid! Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is, voor jou én de helper.
Alle schoonmaaksters werken volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’, volledig ‘wit’ dus. Daarnaast regelt Hlprs de facturatie en administratie, dus ook daar heb jij geen omkijken naar. Maandelijks ontvang je achteraf een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk via iDEAL kunt voldoen. Automatische incasso is ook mogelijk.

De werkzaamheden van de helper

De huishoudelijke hulpen poetsen er op los! Bijna niks is voor ze te gek. Denk aan de werkzaamheden niet alleen aan de basis taken, maar ook iets extra’s is best te bespreken. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair schoonmaken

Boek een huishoudelijke hulp in Eemnes

Waar wacht je nog? Boek een huishoudelijke hulp in Eemnes!
Raadpleeg ons Help Center als er nog onduidelijkheden zijn. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mail naar help@hlprs.nl.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Eemnes

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...