Boek nu een huishoudelijke hulp in Eemsmond


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Eemsmond bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Eemsmond

Bijna niemand wil zich in het weekend nog druk hoeven maken om het huishouden. Jij toch ook niet? Via Hlprs heb jij zo een schoonmaakster gevonden! Via het online platform kom je vliegensvlug in contact met een fijne huishoudelijke hulp. Wij helpen je graag, zodat jij meer tijd kunt besteden aan andere – leuke – dingen!
In één overzicht kun je alle huishoudelijke hulpen zien uit de regio Eemsmond. Hieruit maak jij de keuze welke werkster het beste bij je past. Die keuze baseer je bijvoorbeeld op eerdere beoordelingen die de helper heeft ontvangen. Zo krijg jij een goed beeld van wat je kunt verwachten van de hulp. Nadat de helper naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je bijvoorbeeld de werkzaamheden al eens bespreken en een beetje kennismaken.

Wat betaal ik voor een huishoudelijke hulp?

De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Hierbij helpen we ze een handje en geven we ze advies. Bijvoorbeeld op basis van eerdere werkervaring, leeftijd en aanbod in de regio.
Optioneel kun je, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de poetsvrouw. 100% happiness! Wie wil dat nou niet!

Wat zijn de voordelen van Hlprs?

Naast dat je zelf de huishoudelijke hulp uitkiest, kent Hlprs nog meer voordelen! Alle helpers werken via de regeling ‘dienstverlening aan huis’, volledig ‘wit’ dus. Daarnaast heb je zelf geen omkijken naar de facturatie en administratie. Dit nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling achteraf, maar ook dat kan automatisch!

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

Bij de werkzaamheden kun je denken aan stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar de helpers vinden het ook echt niet erg om een keer wat extra’s te doen, denk aan een grote voorjaarsschoonmaak bijvoorbeeld. De werkzaamheden bepaal jij, hierbij een greep uit de taken die ze onder handen kunnen nemen:
Keukenkastjes uitruimen en schoonmaken
Ramen lappen
Wassen en strijken
Stoffen, stofzuigen en dweilen

Boek een huishoudelijke hulp in Eemsmond

Ben jij ook overtuigd? Laat het huishouden aan iemand anders over en boek een huishoudelijke hulp in Eemsmond!
Raadpleeg ons Help Center als er nog onduidelijkheden zijn. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mail naar help@hlprs.nl.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Eemsmond

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...