Boek nu een huishoudelijke hulp in Eersel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Eersel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Eersel

Ga je in het weekend liever iets leuks doen met de kinderen dan dat je het huis schoonmaakt? Dat begrijpen wij heel goed. Laat daarom het huishouden over aan iemand anders en boek een huishoudelijke hulp via ons platform! Binnen no-time staat er een gescreende werkster op de stoep die jouw huis onder handen komt nemen!

Wat doet Hlprs?

De huishoudelijke hulpen worden ‘helpers’ genoemd. En helpen doen ze! Via het online platform kun je een schoonmaakster boeken die op een door jouw aangegeven dag en tijdstip komt. Maak zelf de keuze uit een overzicht van helpers uit de regio Eersel. Om de keuze makkelijker te maken, kun je beoordelingen lezen die de helpers eerder hebben ontvangen of hun badges inzien. De huishoudelijke hulpen kunnen badges verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een schoonmaakcursus. Het uurtarief wordt door de helpers zelf bepaald, dit op basis van werkervaring en leeftijd. Zo kies jij altijd een hulp die past in jouw prijsklasse.
Nadat de helper naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen of de werkzaamheden doospreken. Is er geen klik, boek je snel en gemakkelijk iemand anders.

Wat doen de huishoudelijke hulpen?

Bij de werkzaamheden kun je denken aan allerlei huishoudelijke taken. Dat kunnen de basis werkzaamheden zijn zoals stoffen en dweilen, maar ze vinden het vaak geen probleem om eens iets extra’s te doen. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen, bedden opmaken of misschien een grote (voorjaars)schoonmaak.
Veelvoorkomende taken van de helpers zijn:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair schoonmaken
Jij bent zelf verantwoordelijk voor goede schoonmaakproducten. Overleg bijvoorbeeld met de helper waar hij of zij graag mee werkt, zo kun je de juiste middelen in huis halen!

De voordelen van Hlprs

Alle werksters in Eersel werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, zo weet je zeker dat het ‘wit’ gebeurt. Daarnaast heb je geen omkijken naar de administratie wanneer je een hulp boekt via Hlprs. Dit nemen wij voor je uit handen. Zo zorgen wij er voor dat je netjes na de werkzaamheden een factuur krijgt van de gewerkte uren. De factuur kun je vervolgens voldoen via een iDEAL betaling of een automatische incasso.

Boek een schoonmaakster in Eersel

Boek een huishoudelijke hulp en houd ook meer tijd over voor andere -leuke-dingen!
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Raadpleeg ons Help Center voor meer informatie.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Eersel

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...