Boek nu een huishoudelijke hulp in Eijsden-Margraten


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Eijsden-Margraten bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Huishoudelijke hulp Eijsden-Margraten

Bij Hlprs boek je een huishoudelijke hulp, handig wanneer je zelf weinig tijd (of zin) hebt om het huishouden te doen. Laat de hulp structureel komen of eenmalig, wat jij wil. Daarnaast kies jij ook zelf de hulp uit die jij het beste bij jouw huishouden vindt passen!

Hoe werkt Hlprs?

Geef aan wanneer je de hulp zou willen ontvangen. Vervolgens zie je één overzicht van alle helpers in regio Eijsden-Margraten. Kies hieruit de meest geschikte hulp, jij weet immers het beste welke hulp bij jou past. Om de keuze makkelijk te maken, bekijk je beoordelingen en badges die de helpers hebben. De beoordelingen zijn geschreven door klanten waar de helper eerder heeft gewerkt. Badges zijn te verdienen door de helpers wanneer ze een aanvullende screening hebben doorlopen of een cursus hebben gevolgd.
We adviseren altijd meerdere helpers te selecteren die je aanspreken, voor het geval een van hen de opdracht niet kan accepteren. Wanneer er een match is, kun je direct contact opnemen met de hulp door te chatten met hem of haar via het platform. Handige manier om al een beetje kennis te maken!
Optioneel kies je voor de Hlprs Happiness Garantie tijdens het boeken. Zeker een aanrader! Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. De garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.

Wat zijn de werkzaamheden?

De huishoudelijke hulpen nemen niet alleen de basis taken onder handen, maar ze staan ook te springen om eens iets extra’s te doen. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen of een grote (voorjaars)schoonmaak. Vaak voorkomende taken:
Meubels afstoffen
Sanitair schoonmaken
Stofzuigen
Dweilen
De werkzaamheden bepaal jij. Wellicht vind je het handig om een werkschema te maken, zodat de helper weet waar hij of zij aan toe is.

Regeling dienstverlening aan huis

Alle poetsvrouwen in Eijsden-Margraten werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Geen omkijken naar de administratie en facturatie, dit nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling, dit kan makkelijk achteraf via iDEAL. Ook betalen via een automatische incasso is een optie.

Boek een schoonmaakster in Eijsden-Margraten

Wacht niet langer en boek direct een schoonmaakster in Eijsden-Margraten!
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Raadpleeg ons Help Center voor meer informatie.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Eijsden-Margraten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...