Boek nu een huishoudelijke hulp in Eindhoven


Zoek jij huishoudelijke hulp in Eindhoven? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Eindhoven bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in Eindhoven, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in Eindhoven en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Eindhoven

Via het platform van Hlprs kom je gemakkelijk in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Eindhoven. Hierdoor kun je je vrije tijd besteden aan leuke dingen, in plaats van het schoonmaken van je huis! In één duidelijk overzicht zie je alle actieve helpers in de omgeving Eindhoven. Je maakt zelf de keuze wie het beste bij je past. Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bijvoorbeeld eerder ontvangen beoordelingen van andere klanten zien. Of bekijk badges die de hulpen hebben verdiend met bijvoorbeeld het volgen van een cursus of een aanvullende screening die ze doorlopen hebben.

Taken van de helper

De schoonmaaksters in Eindhoven poetsen erop los! Jij bepaalt wat er uitgevoerd moet worden. Naast standaard klusjes zoals stoffen en stofzuigen, kunnen ze ook een handje helpen met strijken of het opmaken van bedden. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Dweilen
Stofzuigen
Ramen wassen
Afstoffen
Kies zelf wanneer je wilt dat de huishoudelijke hulp langskomt. Nadat je de helper hebt geboekt, kun je eenvoudig contact opnemen via de chatfunctie op het platform. Spreek vooraf alle taken al een keer door en geef aan waar de helper extra aandacht aan moet besteden. Deze chatfunctie is ook ideaal om elkaar alvast een beetje beter te leren kennen. Wanneer de werkster bij jou aan de slag is gegaan, heb je de mogelijkheid om hem of haar te beoordelen.

Hlprs biedt meer

Heb je een huishoudelijke hulp geboekt via Hlprs? Maak dan optioneel gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze 100% tevredenheidsgarantie wordt iedereen happy! Maak je de keuze voor deze garantie? Dan ben je er zeker van dat alles goed geregeld is voor jou en de helper.
Alle Eindhovense huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werkt de helper bij jou volledig in het ‘wit’. Maak je geen zorgen om de administratie, zo regelt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie. Boek het desbetreffende bedrag achteraf over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso. Dat is alles, makkelijk hè!
Kom na een lange dag thuis in een schoon en fris huis! Boek een huishoudelijke hulp in Eindhoven!

Huishoudelijke hulp Eindhoven: hier gevonden!

Heb je vragen over het boekingsproces of zijn er andere zaken niet duidelijk? Neem gerust contact op met onze medewerkers voor al je vragen over een huishoudelijke hulp in Eindhoven. Stuur een mail of maak gebruik van de online chat.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind hier snel een huishoudelijke hulp in Eindhoven

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...