Boek nu een huishoudelijke hulp in Elburg


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Elburg bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Elburg

Hlprs begrijpt dat jij na een lange werkdag of in het weekend helemaal niet zit te wachten op het huishouden. Je kostbare vrije tijd besteed je veel liever aan andere -leuke- dingen. Groot gelijk! Wij bieden hiervoor dé ideale oplossing: via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de regio Elburg.
In één oogopslag zie je alle actieve helpers uit de buurt van Elburg. Hieruit kun je zelf een schoonmaakster kiezen. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer je een helper binnen laat in je huis. Natuurlijk helpen we je een handje bij het kiezen van de juiste hulp. Zo kunnen helpers badges verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het voltooien van een relevante cursus. Naast badges kun je ook beoordelingen lezen over de helper. Deze zijn geschreven door eerdere klanten waar de helper heeft gepoetst. Zo weet je precies wat je van de helper kunt verwachten!
Daarnaast kies je altijd een werkster die past binnen jouw budget. Dat komt omdat je per helper het uurtarief kunt inzien dat ze vragen. Wellicht vraagt de een wat meer dan de ander, bijvoorbeeld als ze meer ervaring hebben.

Wat doet de helper?

De schoonmaaksters poetsen erop los! Zo helpen ze je met allerlei soorten taken in het huishouden, bijvoorbeeld met stofzuigen en dweilen. Maar ook eens een keer iets extra’s doen is geen probleem, denk aan ramen lappen of bedden opmaken. Veelvoorkomende taken van de helpers:
Reinigen van de badkamer en toiletten
Wassen
Boodschappen doen
Dweilen
Nadat de hulp naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. De ideale manier om met de helper te bespreken wat er allemaal gedaan moet worden. Ook fijn om zo elkaar alvast een beetje te leren kennen.

100% tevredenheidsgarantie

Naast dat Hlprs je helpt om een geschikte hulp te vinden, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben je verzekerd van 100% tevredenheid! Zo weet je zeker dat alles in orde is voor jou en de poetshulp. Dit is op basis van risk sharing: eerlijker dan verzekeren.
Om de administratieve rompslomp hoef je je niet druk te maken. Hlprs neemt bijvoorbeeld de facturatie uit handen. Jij hoeft alleen maar te denken aan het doen van de betaling. Dit loopt veilig via een betalingsprovider en je kunt kiezen uit betalen met IDEAL of automatische incasso.
De schoonmakers uit Elburg werken trouwens via de Regeling dienstverlening aan huis. Dit betekent dat ze volledig ‘wit’ werken. Wel zo fijn!
Heb je vragen over het boekingsproces of zijn er andere zaken niet duidelijk? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Stuur een mail of maak gebruik van de online chat.

Boek een huishoudelijke hulp uit Elburg

Ben jij ook overtuigd van de voordelen van een huishoudelijke hulp? Boek dan snel een huishoudelijke hulp.
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, mail dan gerust naar help@hlprs.nl!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Elburg

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...