Huishoudelijke hulp Enschede


Zoek jij huishoudelijke hulp in Enschede? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Enschede bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp in Enschede die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in Enschede, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in Enschede actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in Enschede en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Enschede

Heb jij in het weekend ook wel iets beters te doen dan het huishouden? Schakel dan een gescreende huishoudelijke hulp in. Via het online platform van Hlprs kom je snel in contact met een huishoudelijke hulp bij jou in Enschede!
Om er zeker van te zijn dat het voor jou goed uitkomt wanneer de schoonmaakster langs komt, selecteer je eerst zelf een dag en tijdstip. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers in de regio Enschede. Omdat je iemand in je huis laat, snappen we dat je de regie liever in eigen handen wil houden. Kies daarom helemaal zelf een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw eisen.
Hlprs helpt je een handje op weg om deze keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo lees je beoordelingen over de helper van andere klanten. Deze zijn geschreven nadat de schoonmaakster daar aan de slag is geweest. Naast beoordelingen maken we ook gebruik van badges. Beschikt de helper over een badge? Dit betekent dat hij of zij een aanvullende screening heeft doorlopen of een relevante cursus heeft gevolgd.

Wat neemt de helper onder handen?

Een greep uit de standaard taken van de schoonmakers zijn stoffen, dweilen en stofzuigen. Naast standaard taken helpen ze je ook graag met andere zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen van ramen, strijken van wasgoed of het opmaken van bedden. Heb je een passende huishoudelijke hulp geboekt? Neem gelijk na de boeking contact op met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Een handige optie om al eens kennis met elkaar te maken. Spreek ook gelijk alle schoonmaakklusjes eens door. Geef, indien nodig, aan waar de helper extra aandacht aan moet besteden. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Dweilen van vloeren
Stofzuigen van kamers
Afstoffen van meubels
Reinigen van toilet en badkamer
Ramen zemen (niet op grote hoogtes)
Als opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor de juiste schoonmaakmiddelen. Bespreek gerust even waar de hulp graag mee werkt.

In het ‘wit’ aan de slag

De huishoudelijke hulp in Enschede gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Dit komt omdat alle helpers vallen onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Hlprs neemt de administratie uit handen, bijvoorbeeld de facturatie. Hier hoef jij je dus geen zorgen meer om te maken. Boek het desbetreffende bedrag achteraf over via een iDEAL betaling, of maak gebruik van een automatische incasso. Dat is alles, makkelijk hè!
Met de optionele Hlprs Happiness Garantie zorgen we ervoor dat iedereen happy wordt! Hiermee bieden we namelijk een 100% tevredenheidgarantie. Hoe we dit doen? We verzekeren je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. We werken hierbij op basis van risk-sharing. Dat is eerlijker dan verzekeren dus!
Zijn er nog onduidelijkheden? Neem contact op met de klantenservice. We helpen je graag, je kunt ons bereiken door het sturen van een mailtje of chat met een van onze medewerkers.

Hier gevonden: Huishoudelijke hulp Enschede!

Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Enschede!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een huishoudelijke hulp in Enschede

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...