Boek nu een huishoudelijke hulp in Epe


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Epe bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Ede

Eindelijk weekend na een lange week werken? Wij begrijpen dat je dan niet meer zit te wachten op het huishouden. Hlprs zorgt ervoor dat jij je kostbare vrije tijd bespaart en kunt besteden aan andere -leuke- dingen. Via het online platform kom je razendsnel in contact met gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van Epe.
Je bent toch gek als jij na een lange werkweek het huis nog staat te stofzuigen! Hier kun je natuurlijk gewoon iemand voor inschakelen. Als jij hetzelfde denkt, boek dan nu een huishoudelijke hulp via het Hlprs platform. Binnen een aantal klikken heb jij een poetshulp geregeld!

Taken van de helper?

De schoonmaaksters nemen allerlei soort taken in het huishouden uit handen. Je kan hierbij denken aan de standaard taken, zoals dweilen en stofzuigen. Natuurlijk kan het takenpakket ook wat uitgebreid worden als je dat wenst. Denk daarbij aan het opmaken van bedden, helpen met het doen van de was, strijken of ramen wassen. Taken die regelmatig voorkomen, zijn:
Dweilen van vloeren
Wassen van ramen
Stofzuigen van kamers
Afstoffen van meubels
Het is écht heel makkelijk! Kies gewoon een hulp uit een overzicht van alle schoonmaaksters uit de regio Epe. Bekijk foto’s van de helpers, lees iets over hun werkervaring en bekijk beoordelingen die ze eerder hebben ontvangen. Nadat jij een selectie hebt gemaakt aan de hand van bovenstaande informatie, krijgen de helpers de vraag of ze interesse hebben om bij jou aan de slag te gaan. Wanneer één van hen je boeking accepteert, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Leer elkaar al een beetje kennen en geef aan wat jouw verwachtingen zullen zijn. Na de werkzaamheden ontvang je een factuur van de gewerkte uren. De factuur kun je voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

De Hlprs Happiness Garantie

Heb je een geschikte huishoudelijke hulp gevonden in de regio Epe? Dan kun je optioneel gebruik maken van onze 100% tevredenheidsgarantie: de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je ervan verzekerd dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. We werken met deze garantie op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers zijn werkzaam via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Maak je geen zorgen om de administratie, die neemt Hlprs op zich. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Boek het bedrag veilig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!
Besteed weer tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Epe.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Ede

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...